Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh my: Echte Gooische Moeders laten vriendschap tattoo zetten in hun nek

Ze showen trots het eindresultaat op Instagram.

Echte Gooische Moeders

In de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders zien we hoe Leslie Keijzer en Florine Hofstee hun vriendschap vereeuwigen door samen een tattoo te zetten. Ze kiezen daarbij niet voor een subtiel plaatje op hun pols of enkel, maar doen het gelijk goed!

Nieuw seizoen Echte Gooische Moeders

In Echte Gooische Moeders volgen we de avonturen van Pauline, Bo, Kimberly Florine en Leslie. We zien de mooie kanten van hun leven met daarbij veel grappige momenten, maar ook de tegenslagen waarmee ze te maken krijgen. In gesprek met Grazia lichtte één van de dames onlangs al een tipje van de sluier op wat betreft het nieuwe seizoen. "Ieder van ons heeft een eigen verhaallijn", verklapte Bo. "Ik ben enorm druk met de voorbereidingen van mijn huwelijk. (...) De andere moeders zijn bezig met hun eigen, persoonlijke dingen. De kinderwens van Kimberly is nog steeds aanwezig, daarom neemt ze de kijker mee in haar fertiliteitstraject. Leslie heeft met depressies gekampt, en komt met een boek hierover."

Maar, zoals we van de Gooische dames gewend zijn, is er ook ruimte voor gekke, impulsieve dingen. Ditmaal gaan Florine en Leslie samen op pad om hun vriendschap te vereeuwigen door middel van een tattoo.

Vriendschap tattoo

In de meest recente aflevering nemen de twee ons mee naar de tattooshop. Daar gaan ze samen met een artist aan de slag met een ontwerp en discussiëren ze waar het plaatje uiteindelijk moet komen. Na wat passen en meten – en de doorslaggevende mening van Flo – gaan ze uiteindelijk voor een zonnetje, en wel in hun nek.

Vandaag showen de moeders trots het eindresultaat.

''Brunette en Blondie die samen een tattoo zetten✨♾️✨ #foreveryoung. Hebben jullie de tweede aflevering al gezien🥳💛?'' schrijven de vriendinnen op hun Instagram-pagina.

Enne, het eindresultaat mag er zijn als je het ons vraagt. We love it!

Showbizz
  • Instagram @flroinehostee @leslie_keijzer
  • NL Beeld / Arjo Frank