Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Groot nieuws voor Leslie Keijzer

'Wooow, knijp mij even! Ik kan het zelf nog niet helemaal geloven'

We kennen Leslie Keijzer natuurlijk allemaal van Echte Gooische Moeders. Leslie heeft dit jaar veel bereikt waar ze supertrots op kan zijn. Zo overwon ze haar vliegangst, werkte ze aan haar fysieke en mentale gezondheid en is ze maar liefst 12 kilo afgevallen. Enne, nu deelt de brunette weer groot nieuws op Instagram!

Echte Gooische Moeders

Inmiddels hebben we alle afleveringen van de realityserie verslonden. Hierin konden we zien hoe Leslie samen met Echte Gooische Moeders Florine, Bo, Pauline en Kimberly lief en leed deelden en ook liet de momsquad zien dat ze te maken kregen met mislukkingen en tegenslagen.

Leslie vertelde onder meer over haar depressieve gevoelens die zijn ontstaan na de geboorte van haar eerste zoontje Moises. In de serie zagen we haar dan ook regelmatig in tranen vertellen hoe het met haar ging. "Ik heb niet getwijfeld om dat te laten zien. Ik kan niet doen alsof het goed gaat terwijl dat niet zo is", vertelde ze destijds. Volgens Leslie is de postnatale depressie grotendeels ontstaan door de druk die ze zichzelf oplegde omdat ze het zo goed wilde doen. Gelukkig gaat het inmiddels veel beter met Leslie en deelt ze heugelijk nieuws. Want om haar ervaringen te delen over deze periode, gaat ze een boek schrijven!

Een boek

"📖✨IK GA EEN BOEK SCHRIJVEN! Wooow, knijp mij even! Ik kan het zelf nog niet helemaal geloven🥹", luidt de caption onder haar post. "Eindelijk is het tijd om mijn diepste gevoelens en ervaringen te delen over mijn (postnatale) depressie. Met dit boek hoop ik mijn persoonlijke, volledige verhaal te vertellen, niet alleen voor de moeders die mijn verhaal herkennen, maar juist om mijn verhaal te vertellen aan mensen die dit niet herkennen en om het taboe te doorbreken. Ik ga jullie meenemen in het schrijfproces de komende maanden." Wat een leuk nieuws voor Leslie!

Felicitaties

Onder het bericht wordt de brunette volop gefeliciteerd door bekende vrienden, haar grote liefde Govinda aka Goof en natuurlijk haar Gooische vriendinnen. Zo schrijft bestie Florine "ZO TROTS OP JOU🎉🙌❤️🥰", reageert Pauline "🔥🔥🔥 gefeliciteerd!" en laat Goof weten dat hij trots op haar is. Cute!

Bron: Instagram @leslie_keijzer, Linda | Beeld: NL Beeld, Instagram @leslie_keijzer