Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Wie is de Mol krijgt een seizoen met onbekende Nederlanders

Zelfs de presentatie gaat op de schop.

Wie is de Mol

De makers van Wie is de Mol? houden ons al even in spanning over een nieuw seizoen, maar inmiddels weten we wanneer we weer voor de buis kunnen zitten met een molboekje in onze handen. En ook op de vraag welke kandidaten er dit jaar meedoen én waar ze naartoe reizen krijgen we antwoord!

Nieuw seizoen

Nu WIDM alweer een tijd geleden tot z'n einde kwam, staan fans in de startblokken. De speculaties over een datum voor een nieuw seizoen zijn verleden tijd, want AVROTROS heeft de officiële startdatum onthuld. Omcirkel 28 juni 2024 maar in je agenda, want dan kan de zoektocht naar De Mol weer beginnen.

Het leukste van alles? De makers gooien het format voor eens compleet om: er doen dit seizoen namelijk onbekende Nederlanders mee!

Het nieuws werd vandaag bekend gemaakt op Instagram. ''Onbekende Nederlanders op zoek naar de Mol in Oman 🇴🇲, vanaf 28 juni te streamen op NPO Start'', luidt de caption bij een mysterieus filmpje.

Wat we door deze post te weten komen, is dat het populaire spelprogramma dit keer plaatsvindt in het prachtige...Oman! Ook zien we Hila Noorzai in de video, die ditmaal eenmalig de presentatie voor haar rekening neemt. ''Voor mij een droom die uitkwam'', valt er in een statement van Hila te lezen.

Veel vraagtekens

Hoewel de startdatum en het land van bestemming nu bekend zijn, blijven Molloten nog met veel vraagtekens achter. Er ontbreekt namelijk nog steeds een belangrijk detail: wie zijn de kandidaten? We zijn natuurlijk erg benieuwd welke 'ON’ers' er meedoen!

Sterker nog: veel fans vragen zich af of ze zich wellicht hadden kunnen opgeven voor de speciale editie. Zo schrijft iemand onder de post: ''Sorry, maar wanneer had ik mij hiervoor kunnen opgeven🥲'', en een ander: ''Als ik wist dat ik me kon opgeven had ik dat gedaan😭😭''

De AVRO TROS geeft op hun website uitleg: ''Honderden Nederlanders hebben zich vorig jaar opgegeven voor een nieuw spelprogramma: The Game. Na verschillende selectierondes, vertrekken de 10 uitverkorenen naar Oman onder begeleiding van Hila Noorzai. Niet wetende dat er een saboteur in hun midden is en wat de ware aard is van hun reis.'' Oh my!

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 28 juni te streamen op NPO Start. Vier weken lang zullen er twee afleveringen per week online verschijnen.

Showbizz
  • AVRO TROS, RTL Boulevard
  • Joy Hansson
  • Instagram