Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MAFS-Jeppe en Jantine stappen opnieuw in het huwelijksbootje

Aahw!

jeppe jantine

Hoewel het afgelopen seizoen van Married At First Sight voor de meeste deelnemers niet succesvol was, bleek er toch één koppel te zijn dat elkaar he-le-maal vond: Jeppe en Jantine! De twee zijn nog altijd dolgelukkig samen, en delen in gesprek met LINDA. dan ook een superleuk nieuwtje.

Married at First Sight

Jeppe en Jantine deden afgelopen seizoen mee aan Married at First Sight, in de hoop om de liefde te vinden. Inmiddels kunnen we wel stellen dat dat is gelukt! Ze waren het enige koppel waarbij het liefdesexperiment goed uitpakte afgelopen seizoen en inmiddels zijn de twee alweer een jaar getrouwd. Hun huwelijksdag was er een om nooit te vergeten, maar ook een hele bijzondere. Ze hebben de bruiloft natuurlijk niet zelf geregeld en konden er ook niet samen naartoe leven, aangezien ze elkaar pas voor het altaar hebben ontmoet. Daarom gaan ze binnenkort opnieuw trouwen!

Jawoord en geloften

In oktober zijn Jeppe en Jantine een jaar getrouwd. Dat gaan ze goed vieren, door nogmaals in het huwelijksbootje te stappen. "We willen dan opnieuw het jawoord geven en de geloften doen", vertelt Jantine aan LINDA. Dit keer kan het gelukkige stel er wél samen naartoe leven en willen ze er vooral een leuk feest van maken. "Gewoon een leuke avond en iedereen uitnodigen die er tijdens de bruiloft niet kon zijn."

Goede communicatie

Jantine laat verder aan het blad weten dat het nog steeds heel goed gaat met hun relatie. Hun geheim? "Onze communicatie is sinds het begin al zo goed, we delen alles", vertelt ze. Hoewel ze al een jaar getrouwd zijn, wonen Jeppe en Jantine nog niet samen. Ze reizen dus nog heel wat op en neer. Of er al plannen zijn om te gaan samenwonen laat Jantine voorlopig in het midden. Wel zegt ze erg blij te zijn dat het MAFS-experiment is gelukt. "Ik had dit avontuur niet willen missen."

Showbizz
  • Dingen voor Vrouwen, RTL, Linda
  • Videostill Married at First Sight