Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MAFS-Jeppe en Jantine onthullen: zijn ze nog samen?

Eindelijk weten we het!

In het afgelopen seizoen van Married at First Sight was er overduidelijk één koppel dat eruit sprong als we het hebben over liefde: Jeppe en Jantine. In de laatste aflevering leken ze verliefder dan ooit, maar zijn ze nu – een hele tijd na de opnames – nog steeds samen?

Verliefd

Begrijp ons niet verkeerd: natúúrlijk houden we van de drama in Married at First Sight, inclusief de koppels die elkaar niet kunnen uitstaan. Maar het liefst zien we natuurlijk iets moois opbloeien tussen de deelnemers. Enne, dit seizoen is dat beter gelukt dan ooit. De klik die Jeppe en Jantine overduidelijk vanaf moment één hadden, ontwikkelde zich langzaamaan in een verliefdheid. Dat ook de MAFS-kijkers een beetje vlinders in hun buik kregen van de opbloeiende liefde van J&J, bleek wel op X.

"Jeppe en Jantine. Je kan onmogelijk níet van ze houden", schrijft iemand. "Hoe Jantine en Jeppe naar elkaar kijken...ik smelt hier van de stoel af", bekent een andere fan.

Dolgelukkig

Jeppe en Jantine zijn samen met Jeffrey en Jerney het enige koppel dat getrouwd is gebleven. Helaas werd in de laatste aflevering al duidelijk dat de relatie van Jeffrey en Jerney kort na het programma al stuk is gelopen. Over de status van Jeppe en Jantine tastten we nog in het duister... Tot nu! Aan tafel bij BEAU heeft het stel onthuld dat ze nog altijd dolgelukkig met elkaar zijn.

Tijdens het programma werd voor beiden al snel duidelijk dat ze elkaar meer dan leuk vonden, en na de opnames wilden ze dan ook niets anders dan bij elkaar zijn. Dat was echter lastig, omdat ze hun relatie in de overbruggingsperiode geheim moesten houden. "Ik vond het wel moeilijk, want het is hartstikke leuk om samen te zijn, maar je zit wel in één kamertje met zijn tweeën en dat is hartstikke gezellig, je doet een spelletje, maar op een gegeven moment ben je ook wel een beetje klaar met de ruimte en wil je juist met elkaar gezien worden", aldus Jantine.

Vooral Jeppe had het deze periode zwaar. "Je gaat elkaar een beetje irriteren af en toe. Ik ben wel heel gezellig altijd, maar als je mij te lang in een kleine ruimte zet en ik kan niet zoveel doen, dan word ik ook wel een beetje vervelend.”

Gelukkig is het bij kleine irritaties gebleven, en kunnen Jeppe en Jantine nu eindelijk van de daken schreeuwen dat ze hartstikke verliefd op elkaar zijn. Smelt!

Bron: RTL Boulevard, Love Reality | Beeld: Married at First Sight, X