Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh! Katja Schuurman speelt hoofdrol in nieuwe Nederlandse film

De film heeft een ware sterrencast.

Groot nieuws voor Katja Schuurman! De actrice heeft namelijk een hoofdrol te pakken in de gloednieuwe Nederlandse film De Mooiste Dag. Naast Katja zien we nog veel meer bekende gezichten terug in de film, want er is een heuse sterrencast verzameld.

Nieuwe Nederlandse film

De Mooiste Dag is de nieuwste film van regisseur Appie Boudellah, die ook films als F*ck de Liefde, Just Say Yes en Liefde Zonder Grenzen maakte. Katja Schuurman speelt de hoofdrol in dit verhaal vol vriendschap, drama, geheimen en romantiek dat werd opgenomen in het prachtige Marokko. Ze voert een sterrencast aan met daarin onder meer Hajo Bruins, Isa Hoes, Edwin Jonker en Frank Lammers.

Ook in de bijrollen zien we bekende namen, zoals Daphne Deckers, Soumaya Ahouaoui, Anouk Maas, Hassan Slaby en Thomas van der Vlugt. Te leuk!

De Mooiste Dag

Schrijfster Jasmijn (Katja Schuurman) zit met een serieus writersblock nadat ze een dodelijk ongeval veroorzaakte. Het enige dat ze nog schrijft zijn talloze – onbeantwoorde – brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Jasmijn beseft dat ze zo niet verder kan met haar leven en neemt een vrij radicaal besluit. Zonder iemand iets te zeggen, pakt ze haar koffers en vertrekt naar Marokko waar Wim een hotel runt. Terwijl haar zus en haar uitgever proberen uit te zoeken waar ze is, sluiten Jasmijn en Wim onder de Marokkaanse zon een onverwachte vriendschap. Alleen moet Jasmijn nog wel het juiste moment vinden om te vertellen wie ze daadwerkelijk is.

Over de makers

De Mooiste Dag is een film van producent AM Pictures. De regie is van Appie Boudellah die ook het script schreef met Maikel Nijnuis en Mussi Boudellah. We moeten nog wel heel even geduld hebben, maar voor de zomer is deze nieuwe Nederlandse film al in de bioscoop te zien. De Mooiste Dag draait vanaf 13 juni in de Nederlandse bioscopen. We can't wait! 

Bron & beeld: Dutch FilmWorks