Winning Wednesday: 1x een Bols cocktail party + een persoonlijke styliste bij jou thuis

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday bij Grazia! Enne, met deze winactie kom je al helemaal in de feestsfeer. We mogen namelijk één keer een Bols cocktailparty voor vier personen + een persoonlijke stylesessie van styliste Lobke de Dreu weggeven!

Bols

Cocktailmerk Bols heeft een nieuwe cocktail op de markt gebracht, namelijk: Bols Ready to Enjoy Cocktail Tubes. De cocktails zijn er in vijf verschillende soorten: Red Light Negroni, Margarita Azul, Espresso Martini, Pornstar Martini en Very Old Fashioned.

Enne, als je deze tubes in huis haalt, hoef je echt geen goede cocktailshaker te zijn om van de lekkere cocktails te genieten. Het enige wat je hoeft te doen is namelijk de tubes koelen, de inhoud in een glas schenken en je drankje eventueel garneren. Ideaal!

Bols Tubes

Cocktailparty

Met deze handige Bols Tubes kun je in een handomdraai een chic randje aan je cocktailparty thuis toevoegen. Enne, om je te laten ervaren hoe makkelijk het echt is, mogen we een unieke home delivery experience weggeven!

Ben jij de gelukkige winnaar? Dan ontvang je thuis een cadeaupakket met daarin gekoelde Bols Cocktail Tubes en alle andere benodigdheden voor een heerlijke, stijlvolle en kleurrijke cocktailavond. En dat is nog niet alles! Als klap op de vuurpijl komt styliste Lobke de Dreu – inderdaad, degene die ook de styling voor onder andere Merol regelmatig voor haar rekening neemt – op 2 of 3 december bij jou langs om jou en drie van je vrienden mooi aan te kleden voor de perfecte dressed up cocktailparty bij jou thuis.

Win, win, win

Wil jij kans maken op de Bols cocktailparty én de persoonlijke styling bij jou thuis? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet ben jij de lucky winner! Succes!

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 1x een Bols cocktailparty + een persoonlijke styliste bij jou thuis” description=”Doe mee en maak kans!” questions=”%5B%22Ik+verklaar+hierbij+dat+ik+18+jaar+of+ouder+ben+%28Ja%5C%2Fnee%29%22%5D” ended_at=”29-11-2021″ terms=””]

Deze actie loopt tot en met maandag 29 november 2021. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws