Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Amy Rose deelt prachtige foto van babybuik: 'Halfway there'

Amy Rose zit alweer op de helft van haar zwangerschap.

Een maand geleden maakten Amy Rose en Saul bekend dat ze samen een kindje verwachten. Inmiddels is Amy Rose alweer op de helft van haar zwangerschap en is er een prachtige babybuik te zien. Op Instagram deelt ze daarom vol trots een aantal kiekjes van haar buik.

Baby Colthof

Halverwege maart maakte Amy Rose door middel van een lieve post op Instagram bekend dat ze zwanger is. “Baby Coltof on the way, our greatest adventure yet”, schreef ze bij een tweetal foto’s van haar babybump. “We houden nu al zoveel van jou kleine🤍 Zo dankbaar om jou mama te zijn”, schreef ze in de caption bij de foto.

Twintig weken

Inmiddels is Amy Rose alweer op de helft van haar zwangerschap. Op Instagram deelt ze daarom een mooie foto waarop haar groeiende babybuik goed te zien is. Ook deelt ze een lief kiekje met Paul. Aahw! "Halfway there, my family #20weeks 🤍" luidt de caption.

De realityster krijgt veel lieve reactie op de post. "Wat ben je prachtig zwanger 😍", "Geniet lekker van jullie zwangerschap ❤️" en "Dat buikje groeit goed! 😍" klinkt het onder meer in de comments.

Relatie

Amy Rose en Saul leerden elkaar kennen in het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Amy Rose reisde af naar Zwitserland, om het hart van Saul te veroveren. Al snel sloeg de vonk over tussen de twee en was er zichtbaar een chemie. Er kwamen echter ook nog andere dames langs, die ook wel interesse hadden in Saul. De chemie tussen Saul en Amy Rose bleek het sterkst en sindsdien zijn ze happy together! Inmiddels wonen de twee samen in Zwitserland en zijn ze – overduidelijk – volop bezig met de toekomst.

Bron: Instagram @amyrosedebruijn | Beeld: Privébeeld Amy Rose