Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptation-ster duikt op in minifilm Mocro Maffia Meltem

Deze knappe Temptation-single heeft een rolletje in de film weten te bemachtigen.

Carré

Liefhebbers van de serie Mocro Maffia kunnen vanaf vandaag ein-de-lijk een voorproefje van het vierde seizoen van de serie krijgen. De minifilm Mocro Maffia Meltem staat vanaf vandaag op Videoland. En voor de oplettende kijkers: déze Temptation-single heeft ook een rolletje in de film.

Temptation Island

Ja, je leest het goed. Een Temptation-ster in de nieuwste Mocro Maffia-film. Niemand minder dan single Carré duikt op in het grimmige drugswereldje. De beauty timmert lekker aan de weg als actrice, want het lijkt erop dat ze een grote rol in de film heeft weten te bemachtigen.

Via Instagram deelt Carré met haar volgers dat de Mocro Maffia-film vanaf vandaag te zien is op Videoland. "10 december ❤️", schrijft ze bij de video.

Mocro Maffia Meltem

In de film Mocro Maffia Meltem maken we kennis met Meltem. Dit karakter, gespeeld door Sinem Kavus, is een Turks-Nederlandse vrouw die haar intelligentie inzet om de politie te omzeilen bij haar business in creditcardfraude. Meltems enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die blijkbaar geld heeft geleend van oude bekende Paus.

In de korte film probeert Meltem haar vader dan ook te redden van de Mocro Maffia. Daarvoor moet ze een bezoekje brengen aan haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf, die net als de Amsterdamse criminelen in de cocaïne handelt. Kortom: spanning guaranteed!

Showbizz
  • Love Reality
  • Mocro Maffia Meltem, Temptation Island: Love or Leave