Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Valerio over zijn Make Up Your Mind-avontuur: 'De eerste stappen zijn gezet'

'Wat was dit een fantastisch avontuur', aldus de presentator.

Inmiddels zitten er alweer twee afleveringen van het populaire programma Make Up Your Mind op. Maar bij een nieuwe aflevering, moeten er ook altijd weer een aantal dragqueens het podium verlaten. Een daarvan was LouLou Gal, a.k.a. Valerio Zeno. En dat het avontuur een impact op hem heeft gemaakt, is een ding wat zeker is.

Fantastisch avontuur

"Ooooooh lekkere meiden en vriendinnen!", begint hij zijn verhaal op Instagram. "Wat was dit een fantastisch avontuur! 2 afleveringen lang mocht ik in de huid kruipen van LouLou Gal voor #MakeUpYourMind! Een foto van m'n volledige outfit zal ik morgen posten want die kom ik zelf niet maken vanwege m'n lange nagels 🤣💅", grapt hij.

"Wat had @AmericaPerez_Oficial een beeldschoon plaatje van me weten te maken! De weg naar het zijn van een volwaardige Drag is een lange route (op de carwalk) maar de eerste stappen zijn gezet! Ik heb er in ieder geval 5 prachtige vriendinnen bij!", doelend op dragqueens Miss Envy Peru, Nickie Nicole, Vanessa van Cartier, Chelsea Boy en Janey Jacke.

Kritiek

LouLou Gal was de laatste afvaller van de avond. Enne, dit bleek natuurlijk niemand minder dan Valerio te zijn. In gesprek met RTL Boulevard blikt hij dan ook terug op zijn avontuur. "Ik had een ongelooflijk strakke string aan, ik kreeg nog net geen blauw hoofd ervan, want het bloed ging nergens meer heen. Ik mag er misschien uit liggen, maar voor mij is dit avontuur pas net begonnen. Hij zat eigenlijk heerlijk", grapte hij.

En hoewel Valerio er prachtig uitzag als zijn alter ego, kreeg hij toch een puntje van kritiek van de jury. Zo vonden zij dat het loopje van de dragqueen beter kon. Valerio himself vond dat dat wel mee viel, tot hij zichzelf terugzag. "Toen zag ik het thuis op tv en dacht ik: ik ben net een vrachtwagenchauffeur op weg naar een gehaktstaaf." Ha!

Bron: Instagram @phalerieau, Veronica Superguide | Beeld: Instagram @phalerieau, NL Beeld