Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ahw! Love Islands Cas en Esmee vieren bijzondere mijlpaal

'Today. Tomorrow. Forever. ❤️'

Lovebirds Esmee en Cas – die we ook kunnen kennen van Love Island – zijn al een tijdje erg gelukkig samen. En hoewel ze beiden in een ander seizoen te zien waren, hebben ze elkaar tóch gevonden. En dat is inmiddels alweer een jaar geleden. Een grote mijlpaal om te vieren, als we de socials van de lovebirds mogen geloven.

One year of you

"Today. Tomorrow. Forever. ❤️ #oneyearofyou", aldus een verliefde Esmee en Cas. En waar kun je je relatie nou beter vieren dan in de Malediven? Precies: nergens! De twee tortelduifjes genieten van een zonovergoten vakantie op het prachtige eiland. En dan kan zo'n grote mijlpaal natuurlijk niet overgeslagen worden. Ahw!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Esmee Cox (@esmeecox)

In de reacties regent het dan ook van de liefdevolle reacties van vrienden en volgers. Zo reageert Love Islands Rowenna: "😍❤️", en schrijft vriendin en ex-Love Islander Sarah Mooy: 😍😍😍"

Andere reageren met: "Jullie zijn zo leuk ❤️", "Zo leuk dit! 💗", "Leuke foto's en echt een verliefd stel❤️" en "Jullie zijn te leuk samen 😍" True that!

Rooskleurige toekomst

Al eerder liet Esmee weten in een interview dat haar toekomst er met Cas heel rooskleurig uitziet. "Ik ben echt strontverliefd, niet normaal. Hij is echt de perfecte man voor mij. Ik kan niks aan hem aanmerken wat ik niet leuk aan hem vindt." Aahw!

Daarnaast onthulde ze ook dat de twee grote reisplannen in het verschiet hebben. "We willen heel graag gaan reizen. Dus we zijn nu echt aan het sparen om te gaan reizen. We hebben camera-apparatuur gekocht omdat we ook willen vloggen en alles vastleggen van de reis. Dus heel veel leuke dingen nog op de planning." En laat dat tripje naar de Malediven nou een mooi begin zijn!

Bron: Love Reality, Instagram @esmeecox | Beeld: NL Beeld