Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no: verfilming It Ends With Us laat langer op zich wachten

Helaas moeten we nog even iets langer geduld hebben...

It Ends With Us vloog wereldwijd over de toonbank, en ook op de redactie heeft een groot deel het boek gelezen. We waren dan ook maar al te blij toen het nieuws naar buitenkwam dat het boek verfilmd zou worden. De releasedatum van de film werd al eens verschoven, maar helaas blijkt nu dat we nog langer moeten wachten tot we de film in de bioscoop kunnen bewonderen.

Nieuwe releasedatum

Eigenlijk zou de film vanaf 9 februari in de bioscopen te zien zijn, maar al snel bleek dat de makers deze datum niet zouden halen. De releasedatum werd verplaatst naar de zomer, namelijk 21 juni. Nu blijkt dat de producers óók deze datum niet gaan halen en de film pas aan het eind van de zomer in de bioscopen zal draaien. Volgens PEOPLE staat de releasedatum van de film momenteel gepland op 9 augustus.

Natuurlijk balen we een beetje van dit nieuws. Aan de andere kant draagt dit alleen maar bij aan de spanning om het verhaal en de personages uit het boek van Colleen Hoover in een verfilming te zien. Ook als je het boek nog niet gelezen hebt, komt dit misschien juist als goed nieuws. Je hebt nu wat langer de tijd om het boek nog uit te lezen.

Verhaallijn

Liever niet beginnen aan het boek of moet het verhaal even opgehelderd worden? We got you.

In het boek volg je Lily, gespeeld door de prachtige Blake Lively, wiens leven niet makkelijk is geweest. Nadat ze een bloedmooie chirurg ontmoet – genaamd Ryle Kincaid, gespeeld door de enige echte Justin Baldoni – lijkt het langzaam goed te komen. Hoewel Ryle niet bepaald perfect is, zijn zijn gevoelens voor Lily sterk genoeg voor hem om zijn 'niet daten'-regel te laten gaan. Dit weerhoudt Lily echter niet om na te denken over de ervaringen die ertoe hebben geleid dat Ryle bang is voor een verbintenis. Ondertussen wordt ze geplaagd door de gedachten aan haar eerste liefde Atlas Corrigan. Hij keert onverwachts terug en brengt haar nieuwe relatie dan ook in gevaar.

Het is het perfecte romantische verhaal om naar uit te kijken. We can't wait!

Bron: Her | Beeld: NL Beeld