Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michella Kox doet boekje open over ruzie met Louisa Janssen

'Ik wens haar alle geluk van de wereld en meer toe'

Dat het niet helemaal lekker is gelopen tussen Michella Kox en Louisa Janssen weten we inmiddels allemaal wel. Maar wat er precies gebeurde waardoor de vriendschap tussen de twee voorbij is, was niet bekend. Tot nu. In gesprek met Jessie Maya vertelt Michella haar kant van het verhaal over hun ruzie.

Echte Meisjes in de Jungle

Jessie Maya nam onlangs met Michella een video voor haar YouTube-kanaal op. Tijdens een mukbang beantwoorden de twee dames alle vragen van Jessie's volgers. Natuurlijk komt de vraag voorbij waar iedereen met smart op zit te wachten: wat is er gebeurd tussen Louisa en Michella?

Michella vertelt onder meer dat ze Louisa door Echte Meisjes in de Jungle leerde kennen. "Leuke vrouw, grappige vrouw. Ik werd vrolijk van haar energie", vertelt ze. Na hun deelname aan Echte Meisjes in de Jungle zijn de twee aan de slag gegaan met een eigen programma. "Tijdens dat programma opnemen, wist ik al: 'Dit wil ik niet'."

Ruzie

Michella vertelt dat de twee ruzie kregen tijdens de opnames van hun eigen programma. Volgens haar zijn de verschillen tussen Louisa en haar te groot, waardoor de twee met elkaar botsten. Zo bezochten ze voor het programma een boerderij en moest Michella over een sloot springen, maar dat vond ze heel eng. "Toen zei ze: 'Schiet nou eens op, en al dat geklaag', en toen hebben we daar ruzie gekregen", vertelt Michella.

Ook op de persdag van hun eigen programma ging het mis tussen de twee. "Toen is er op onze persdag wat gebeurd – en ja, dat heeft ze onbewust gedaan, laten we het daarop houden – waardoor wij geen contact meer hadden." Michella vertelt dat Louisa haar excuses heeft aangeboden en dat ze die heeft geaccepteerd. Wel vond ze het lastig om hun vriendschap voort te zetten. Ook geeft ze aan dat ze geen hekel aan haar heeft: "Ik wens haar alle geluk van de wereld en het beste toe", aldus Michella.

Daarna kwam het afgelopen seizoen van Echte Meisjes in de Jungle, en daar hebben we allemaal kunnen zien dat de dames twee handen op één buik waren. Hierover vertelt Michella het volgende: "Je kent elkaar, dus dat is makkelijker. Toen zijn we samen de jungle ingestapt." Na een paar dagen vertrok Louisa echter uit de jungle. "En dat is het verhaal. Mooier dan dit kan ik het niet maken."

Steken op sociale media

Na hun deelname aan Echte Meisjes in de Jungle spraken de dames elkaar nog weleens. Na de reünie van Echte Meisjes in de Jungle ging het echter weer mis tussen de dames. "Ik heb haar na de reünie gebeld met dat ik respect heb dat zij zo rustig is gebleven", deelt Michella. Louisa was namelijk op een aantal dingen die tijdens de reünie werden besproken niet ingegaan. "En toen plaatste ze opeens op sociale media dat ik haar een mes in de rug had gestoken en was ik geen vriendin meer. En toen dacht ik: 'Ja, f*ck you Louisa'." Ai, dat klinkt niet heel goed.

Een verhaal heeft natuurlijk altijd twee kanten, dus wij zijn ook heel benieuwd naar Louisa haar verhaal...

Bron: YouTube Jessie Maya | Beeld: NL Beeld