Dit is de winnaar van Echte Meisjes in de Jungle 2024

Wát een spannende finale!

Na wekenlang strijden in de jungle van Suriname, was het gisteren dan ein-de-lijk tijd voor de spannende ontknoping van Echte Meisjes in de Jungle. Welke dames schoppen het tot de finale en wie sleept uiteindelijk de titel én een heerlijk geldbedrag in de wacht?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de finale van Echte Meisjes in de Jungle. 

Terug naar de bewoonde wereld

Nadat de meisjes wekenlang in de jungle hebben geleefd, komen ze in de laatste aflevering eindelijk weer terug in de bewoonde wereld. Daar staan nog drie opdrachten op het programma, voordat we weten wie de winnaar is. Er zijn namelijk nog zes dames over. De Sranang Sweeties met Michella, Esmee en Shirley en de Brokopondo Babes met Kelly, Jacomien en Michelle. De teams moeten het tegen elkaar opnemen in een opdracht waarbij ze langs de weg twaalf leden van een orkest moeten oppikken. De Brokopondo Babes weten als eerste met een complete band bij presentator Valerio aan te komen en dus zijn Kelly, Jocomien en Michelle de finalisten van dit jaar!

Nog een afvaller

Vervolgens is het ieder voor zich en moeten de overbleven meisjes tegen elkaar strijden in de volgende opdracht. Daarbij moeten ze vragen beantwoorden en met de letters die ze krijgen bij de juist antwoorden een woord maken. Jacomien en Michelle weten dit als eerste goed af te ronden en dus valt Kelly helaas vlak voor de finish af. Desondanks kijkt ze positief terug op het avontuur. “Het feit dat ik gevraagd ben voor Echte Meisjes in de Jungle was voor mij al een eer, omdat ik graag naar de jungle wilde.”

Spannende ontknoping

Jacomien en Michelle strijden in de allerlaatste opdracht tegen elkaar om de winst. Ze moeten liften naar drie bekende locaties in Paramaribo, waar ze een token moeten ophalen. Het is tot op het laatste moment ontzettend spannend, maar uiteindelijk weet Michelle als eerste bij Valerio aan te komen. Zij is de winnaar van Echte Meisjes in de Jungle 2024! “Ik ben gewoon zo trots”, zegt ze geëmotioneerd. “Dat ik dit ondanks mijn suikerziekte heb gedaan en ook nog heb gewonnen. Ik kan het gewoon niet geloven.”

Helaas is Jacomien nét te laat. “Ik was er zo dichtbij. Dit is balen. Ah, jammer”, verzucht ze wanneer ze ziet dat Michelle haar voor is. Toch blijft ze zoals altijd positief. “Met suiker, hè. Nou, ik gun het haar ook echt. Dat meen ik serieus”, zegt Jacomien als ze de winnares feliciteert.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michelle Bibi (@michelle.bibi.l)

Ervaring voor het leven

Op Instagram blikt Michelle zelf ook terug op ontknoping. “Wat een finale! 🏆 Wat een avontuur, een ervaring rijker voor het leven”, begint ze. “Ik startte dit om te kijken hoe me dit af zou gaan met mijn diabetes type 1. Ik was al blij als ik het een week vol zou houden 😂.”

“Maar dat werden er 2 en opeens 3, vervolgens stond ik in de finale. Na een lange 3 weken weg van huis, weg van mijn kindjes & liefde voor het eerst. Nog Ontzettend dankbaar & trots voor dit avontuur. ♥️🥰”

Gelukkig is het seizoen nog niet helemaal afgelopen, want aanstaande maandag is de reünie te zien bij Videoland! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs 

Laatste nieuws