Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Oeeh! Lisa Loeb gaat een nieuw boek schrijven

Lisa deelt groot nieuws!

Lisa Loeb en haar partner Daniel Paarlberg delen leuk nieuws op Instagram. Naar aanleiding van hun bekende podcast gaat het koppel nu ook focussen op een ander mijlpaal: het koppel kondigt namelijk aan een boek te gaan schrijven.

Aankondiging

Op Instagram plaatst het stel een aantal foto's waarbij te zien is dat de twee een contract ondertekenen. Ook hun kersverse zoontje Boaz kan natuurlijk niet ontbreken tijdens dit feestje. De kleine schittert dan ook op de foto's, cute!

Lisa schrijft bij de post: "WIJ GAAN EEN COMPLOTTENBOEK SCHRIJVEN! 😍❤️‍🔥 Naar aanleiding van onze podcast @decomplottenpiramide gaan we nu ook een complottenboek schrijven! Bij de geweldige uitgeverij @lebowskipublishers, waar ik eerder ook al mijn boek BANG uitbracht. We zijn zo trots! En Boaz was natuurlijk ook bij het tekenmoment. ♥️"

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lisa Loeb (@lisaloeb_)

Enthousiaste volgers laten reacties achter met felicitaties en wensen de twee succes. Zo laat een volger weten "Wauw hoe leuk 😍 Enne, samen een boek schrijven is wel echt couple goals! 😁" en reageert een andere volger met "Yeheees! Dit wil je toch!?❤️". Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd en heel veel succes gewenst.

Lisa Loeb

Lisa Loeb ken je misschien als cabaretier en presentatrice, maar je kunt haar ook kennen van de podcast De Complotten Piramide die ze samen met haar partner Daniel maakt. Elke dinsdag kun je naar een nieuwe aflevering luisteren waarin het koppel de meest spraakmakende complottheorieën onder de 'loeb' nemen. Naast de podcast gaat het stel nu dus ook een boek schrijven over deze complottheorieën.

Een boek schrijven is voor Lisa niets nieuws, ze heeft namelijk al eens eerder een boek geschreven. In oktober 2022 kwam haar boek BANG uit. Het boek gaat over het eerlijke verhaal van leven met een angststoornis en volgens Lisa is het 'absoluut géén zelfhulpboek'. Een heel ander boek dus dan waar het koppel zich nu op gaat richten. Wij kunnen niet wachten!

Bron: Instagram @lisaloeb_ | Beeld: NL Beeld