Back in town: Tamara Elbaz woont weer in Nederland

Amsterdam is een inwoner rijker!

In The Real Housewives of Amsterdam was te zien dat de nieuwe Housewife, Tamara Elbaz, niet in Nederland woonde. Zo is ze de afgelopen tien jaar in België én in Spanje verbleven, maar inmiddels is ze weer lekker terug op Nederlandse bodem!

Amsterdam

“HELLO AMSTERDAM!”, begint Tamara haar bericht op Instagram. “Eindelijk na tien jaar België en Spanje weer terug gekeerd in mijn ouwe stadje.” De onderneemster verbaast zich over het feit dat ze zo snel een fijn huis heeft kunnen vinden in onze hoofdstad. “Ik heb er nog steeds geen woorden voor dat ik überhaupt hier nog een geschikte woning heb kunnen vinden 😳”, schrijft ze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tamara Elbaz (@tamaraelbaz)

Wensenlijstje

Want als je dacht dat het wensenlijstje van menig Kopen Zonder Kijken-stel onrealistisch is, heb je dat van Tamara nog niet gezien. Ze steekt hand in eigen boezem en noemt haar eisen in haar bericht zelf al ‘vrijwel onmogelijk’. Wat die eisen dan precies waren? Dat legt Tamara haarfijn uit in haar post: “Zo moest het in Oud Zuid zijn, fijn voor Alexander, niet te veel trappen op, minimaal 120 m2, met een mooi uitzicht, in de buurt van mijn vriendinnen, een leuke geschiedenis hebben, een goede energie bezitten, hoge plafonds hebben, veel licht via de ramen naar binnen en makkelijk parkeren voor de deur.” Aha!

Manifesteren

Hoe de Housewife dit voor elkaar heeft weten te krijgen? Dat heeft volgens Tamara te maken met twee factoren: manifesteren én mensen kennen. “En yes, manifesteren bestaat echt! Alleen mensen kennen is minstens zo belangrijk. En laat ik nou gelukkig ook veel mensen kennen hier 🤣”, schrijft de brunette. Zo werd ze door haar vriendin Gini Faber gekoppeld aan een partij die binnen maar liefst één dag haar droomwoning wist te vinden. “En daar sta ik dan, met de huissleutel in mijn hand het is gewoon gelukt 🙌🏼. Couldn’t be more happy!” sluit ze haar bericht af.

Reactie Maria

Naast de vele felicitaties onder het bericht kan ook bestie Maria Tailor, waarmee Tamara in The Real Housewives of Amsterdam verschijnt én waarmee ze de podcast #GeenFilter heeft, het niet laten om een reactie achter te laten onder het bericht. “Oh no nu is het geen Tamara week meer maar Tamara life 😭😭😭 Welkom in the neighborhood baby 💕”, reageert ze grappend. Welcome back, Tamara!

Bron: Instagram @tamaraelbaz | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws