Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bingen maar: deze titels kun je in mei streamen bij Videoland

Van Echte Gooische Moeders tot de reünie van De Bachelor.

Time flies, want het is alweer bijna mei! En een nieuwe maand betekent natuurlijk een hoop nieuwe titels op de streamingsdiensten. Videoland heeft vandaag een overzicht gedeeld van de films en series die we komende maand kunnen verwachten. Wij zetten ze voor je op een rij!

Maand vol verassingen

"Het is een maand vol verrassingen!" aldus Videoland. "Voor een flinke dosis humor en glamour kan je terecht bij de vijf Echte Gooische Moeders. Meer razende reality vind je deze maand in The Real Housewives of Cheshire S16, Married At First Sight USA S17 en het tweede seizoen van De Verraders UK. Ook zijn er twéé nieuwe Videoland Originals in aantocht: Ewout In De Verslavingskliniek, waarin er een kijkje wordt genomen binnen een kliniek in Zuid-Afrika en De Godfather Van Os' over één van de grootste 'undercover' operaties in Nederland. Mis tot slot de reünie van De Bachelor én de zomercliff van Goede Tijden, Slechte Tijden niet, waar een onverwachte aankondiging heel Meerdijk diep raakt." Oeeh!

Hieronder vind je een overzicht van alle nieuwe titels die in mei op Videoland verschijnen, maar we lichten ook nog een paar van onze favorieten uit.

Echte Gooische Moeders S4

Het is de hoogste tijd voor een nieuw seizoen vol glamour, humor en oprechte momenten met de vijf Echte Gooische Moeders! Dit vierde seizoen staat bol van de avonturen, met onder andere Leslie die haar vliegangst heeft overwonnen en weer de lucht in gaat! Ondertussen is Bo druk bezig met het voorbereiden van haar Griekse droombruiloft, waar natuurlijk alle meiden naar uit kijken. Opnieuw nemen Bo, Florine, Kimberly, Leslie en Pauline ons mee in hun wereld, waarin glitter en glamour hand in hand gaan met de herkenbare uitdagingen van het moederschap. Bereid je voor op lachen, huilen en vooral veel Gooische gezelligheid.

Het vierde seizoen van Echte Gooische Moeders is vanaf 6 mei wekelijks te streamen bij Videoland. 

Ewout In De Verslavingskliniek

In deze nieuwe Videoland Original bezoekt Ewout Genemans een verslavingskliniek in Kaapstad, Zuid-Afrika, waar vooral Nederlanders onder behandeling zijn. Hij gaat uitgebreid in gesprek met verslaafden over hun afkickproces en volgt hen tijdens hun behandeling, waarin iedereen genoodzaakt is heel eerlijk naar zichzelf te kijken. Verslaafden van alle leeftijden en met verschillende achtergronden delen hun persoonlijke en kwetsbare verhalen.

Ewout In De Verslavingskliniek is vanaf 22 mei wekelijks te streamen bij Videoland. 

De Bachelor Reünie

Na een revolutionair seizoen vol passie, hartstocht en intriges komen Bachelors Paul en Rien samen met de 26 dames voor een spectaculaire reünie. Beleef de hoogte- en dieptepunten opnieuw en ontdek welke liefdes zijn opgebloeid; of welke harten zijn gebroken. Mis deze emotionele terugblik niet op het avontuur vol romantiek. Gepresenteerd door Monica Geuze.

De reünie van het derde seizoen van De Bachelor is vanaf 23 mei te streamen bij Videoland. Tot die tijd stream je elke donderdag een nieuwe aflevering. 

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk