Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heeft deze MAFS-kandidaat alsnog de liefde gevonden?

Hij deelt een geheimzinnige foto in zijn Instagram Stories

Het afgelopen seizoen van Married At First Sight was helaas niet heel succesvol, er was namelijk slechts één koppel dat getrouwd bleef. Ook het huwelijk van David en Kim hield geen stand. Het lijkt er echter op dat David ondertussen een nieuwe liefde heeft gevonden, hij deelt namelijk op Instagram een geheimzinnige foto.

Geheimzinnige foto

Op Instagram deelt David een geheimzinnige foto in zijn stories. Op de foto is hij te zien in een spiegel. Dicht tegen hem aan staat een vrouw met blond haar. Wie dit is, is onbekend. "Klaar om te klussen (maar nog even wachten)", schrijft David bij de foto. Zou de MAFS-ster weer gelukkig in de liefde zijn?

Instagram Story van David | Beeld: Instagram @davidpstok

MAFS-huwelijk

In Married At First Sight zagen we dat het huwelijk tussen David en Kim er een was met pieken, maar voornamelijk diepe dalen. We konden volgen hoe het pasgetrouwde stel op huwelijksreis ging, maar zagen ook dat het vonkje tussen de twee niet oversloeg. Na de huwelijksreis hadden de newly weds één week lang geen contact, wat bij Kim niet in goede aarde viel. Ze hadden een pittig gesprek en besloten de relatie nog een kans te geven.

Vervolgens begon de samenwoonweek, wat goed van start leek te gaan voor het stel. Tijdens de koppelsweek werd echter toch duidelijk dat de twee niet helemaal goed bij elkaar pasten. We zagen veel discussies en de nodige tranen voorbijkomen. Kim gaf aan een andere kant van David te hebben gezien, die haar niet beviel. We zagen hoe David een briefje vol mooie woorden bij Kim achterliet, maar ook dit mocht de relatie niet redden. Het koppel besloot in de koppelsweek dat de relatie niet meer te redden viel.

Nieuwe liefde

Tijdens het eindgesprek zagen we hoe er een definitieve punt achter de relatie werd gezet. Ze leverden allebei hun ringen in en de scheiding was definitief. Het leek erop dat David en Kim beiden als single door het leven gingen, maar nu lijkt David toch de liefde te hebben gevonden. Wij zijn benieuwd wie de dame in kwestie is en wensen ze alle geluk toe!

Bron: Instagram @davidpstok | Beeld: Married at Frist Sight