Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Famke Louise en Vonneke Bonneke delen of ze nog eens mee zouden doen aan EMIDJ

Ook blikken de dames kort terug op de reünie.

Famke Louise en Vonneke Bonneke zijn terug met hun podcast Toeters & Bellen! In de eerste aflevering van het tweede seizoen blikken de dames onder meer terug op de reünie van Echte Meisjes in de Jungle. Ook onthullen de vriendinnen of ze nog eens mee zouden doen aan het programma.

Echte Meisjes in de Jungle

Famke en Vonneke zijn terug met een nieuwe seizoen van Toeters & Bellen. In de nieuwste aflevering bespreken de vriendinnen weer de meest uiteenlopende onderwerpen en blikken ze terug op de reünie van Echte Meisjes in de Jungle. "Wat vond jij ervan?", vraagt Vonneke aan Famke.

"Ja, ik weet niet wat ik ervan moet vinden. Het was gewoon een en al chaos, vooral met Louisa", vindt Famke. Tussen Famke, Louisa en Michella waren de gemoederen namelijk hoog opgelopen. "Ik ben blij dat het eindelijk voorbij is: het drama", vult Vonneke aan. "Ik ook!", reageert Famke.

Opnieuw meedoen?

Toch zouden de dames er allebei wel voor openstaan om nog een keer mee te doen aan het programma. "Ik zei eerst altijd 'nee'", begint Vonneke. "Maar het ligt eraan met wie. Ik wil dan echt van tevoren weten wie er meedoen. En als ze me meer betalen", lacht de realityster. "Buiten het drama om vond ik het echt mooi in Suriname. De spelletjes vond ik ook echt leuk, maar ik heb niet het gevoel dat ik veel van mezelf heb laten zien."

Ook Famke ziet het wel zitten om nog een keer mee te doen aan EMIDJ. "Ik zou sowieso nog een keer meedoen om bepaalde mensen ook nog een keertje op hun plek te zetten. Ik heb nu toch niks meer te verliezen in het leven", lacht ze. "Dan boeit het allemaal niet meer." Wel willen de dames bij elkaar in het team zitten als ze nog eens meedoen en niet als een extra in het programma komen. Ha!

Bron: Toeters & Bellen | Beeld: Videoland (Jasper Suyk/Rob Jacobs)