Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x een set van de Island Dreams-collectie van Ateljé t.w.v. €49,95

Voor jou én je bestie!

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we twee keer een phone case + cord uit de gloednieuwe Island Dreams-collectie van Ateljé t.w.v. €49,95 weggeven. Eén voor jou en één voor je bestie!

Ateljé

Mocht je Ateljé nog niet kennen, dan praten we je graag even bij. Ateljé is een Zweeds woord dat 'Atelier' betekent en klinkt als Atel-YAY! Enne, dat is behoorlijk accuraat, want deze cases zullen je dag opvrolijken. Of in ieder geval je outfit. Ateljé draait helemaal om je leven een beetje gemakkelijker, en mooier te maken. Het merk is opgericht door Yara Michels.

"De meeste vrouwen die ik ken zijn multitaskers. We zijn dus altijd op zoek naar eenvoudige oplossingen om het leven net iets efficiënter te maken – omdat het al hectisch genoeg is", aldus Yara. "Ik ben geobsedeerd door phone cords omdat ze mijn drukke leven 1000% gemakkelijker maken. Maar ik kon alleen eenvoudige, vrij saaie koorden vinden en wilde iets leuks dat een persoonlijke stijl uitdrukte", zegt ze over het ontstaan van Ateljé. "Ik had er een paar voor mezelf gemaakt en kreeg wekelijks de vraag 'waar heb je dat vandaan?'. Dus hier is het. Mijn creatieve, passie project: Ateljé!' En nu kan jij er ook van genieten."

Island Dreams

Island Dreams is de allernieuwste collectie van Ateljé. Yara liet zich voor deze zomercollectie inspireren door haar favoriete (vintage) vakantie vondsten; dat ene tie-dye vakantieshirt, de perfecte denim shorts, een kleurrijke ketting van het lokale marktje en de parels en schelpen gevonden op het strand. De kleine dingen die jouw zomerherinneringen het beste maken. Voor deze zomerse collectie combineert Ateljé hun bestverkopende kleuren met nieuwe details en mooie materialen. We like! 

Een aantal van de korte phone cords zijn iets langer gemaakt in deze collectie, zodat ze óók als ketting te dragen zijn. Girl math! Ook is het merk overgestapt op prachtige nieuwe, verbeterde haakjes om je cord aan vast te maken. Bovendien zijn alle cases volledig van gerecycled plastic gemaakt.

Het Hidden Gem-koord kun je ook als ketting dragen. We like!

Eindeloos combineren

Met de nieuwe Island Dreams-collectie van Ateljé kun je eindeloos combineren. Je kunt namelijk zowel complete setjes bestellen, als zelf je favo case en cord bij elkaar zoeken. Voor deze zomer hebben de cases een verrassende glossy finish. Heerlijk om op vakantie – of gewoon in Nederland op het terras – mee te shinen!

Ben jij enthousiast geworden over de nieuwste collectie? Goed nieuws, want wij mogen twee setjes weggeven. Eén voor jou en één voor je bestie. Jullie kunnen kiezen uit de Caramel case + Beach walk cord (t.w.v. €49,95) en de Poppy pink case + Hidden gem cord (t.w.v. €49,95). Het Hidden Gem cord heeft bovendien een chokerlengte!

Caramel case + Beach walk cord.
Poppy pink case + Hidden gem cord.

Win, win, win

Wil jij binnenkort schitteren met zo'n geweldige set aan je telefoon? Lucky you, want wij mogen 2x een set van de Island Dreams-collectie t.w.v. €49,95 weggeven. Eén voor jou en één voor je bestie. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Let op: de cases zijn beschikbaar voor iPhone 11, 12, 12 pro, 12 pro max en alle modellen van de iPhone 13, 14 en 15. 

[mail-win-form id='134']

Deze actie loopt tot en met dinsdag 23 april. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

Beeld: Ateljé