Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gaby Blaaser deelt enorm verdrietig nieuws

De actrice heeft afscheid moeten nemen van haar moeder.

Enorm verdrietig nieuws voor Gaby Blaaser. De actrice heeft namelijk afscheid moeten nemen van haar moeder, zo deelt ze vandaag op Instagram. 'Wat was jij een fantastische vrouw, mama en trotse oma.'

Mooie momenten

"Mijn mama. Ik heb ontelbare mooie momenten met jou die ik met de wereld zou willen delen en dit was er 1 van", schrijft Gaby Blaaser op Instagram. Daarbij deelt ze een prachtige zwart-wit foto waarbij ze samen. met haar moeder op een boot geniet van de zon. "Met mijn zwangere buik in de boot op de Vinkeveense Plassen aan het genieten van het water en het mooie weer, meer hadden wij niet nodig om gelukkig te zijn", zegt de actrice over dit moment.

Afscheid nemen

Helaas moet Gaby nu afscheid moeten nemen van haar moeder. "Vandaag nemen wij afscheid van jou. 💫 Wat was jij een fantastische vrouw, mama en trotse oma. I love you 🤍", deelt de actrice. Grazia wenst Gaby en haar naasten natuurlijk ontzettend veel sterkte met dit enorme verlies.

Moederschap

Afgelopen zomer is Gaby zelf de trotse moeder geworden van dochtertje Isabella. Het moederschap bevalt de actrice ontzettend goed. "Moeder zijn… het allermooiste ooit", schreef ze onlangs op Instagram bij een lief kiekje samen met de kleine Isabella. Inmiddels is de beauty ook weer helemaal back in shape en heeft en ze een rol bemachtigd in de nieuwe film Love Fail Repeat.

Bron: Instagram @gaby.blaaser, Grazia archief | Beeld: NL Beeld