Oh no! Hella Huizinga kondigt vertrekt uit Real Housewives aan

Hella is de tweede Housewife die afscheid neemt.

Verdrietig nieuws vanuit Hella Huizinga vandaag. De Real Housewives of Amsterdam-persoonlijkheid neemt namelijk na twee seizoenen afscheid van de realityshow. Via Instagram legt ze uit hoe de vork in de steel zit met een openhartig bericht.

Afscheid

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, schrijft Hella: “Na twee onvergetelijke seizoenen van The Real Housewives of Amsterdam, waar ik enorm van heb genoten, heb ik in goed overleg besloten niet deel te nemen aan het komende seizoen.”

“De afgelopen twee jaar waren, zoals jullie allemaal hebben kunnen zien in de serie, een absolute rollercoaster met vele hoogtepunten maar ook enkele dieptepunten, zowel privé als zakelijk”, deelt ze. Dit hebben we natuurlijk allemaal meegekregen in de serie, maar ook door Hella’s verschijning in een aflevering van #BOOS.

De beauty geeft aan dat ze het steeds moeilijker vond om de show te combineren met haar eigen ondernemingen, en daarom komt er na twee seizoenen een einde aan haar TRHOAMS-avontuur. Sad! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLA HUIZINGA (@hellahuizinga)

Band voor het leven

Ook maakt Hella in haar aankondiging duidelijk dat ze haar mede-Housewives niets dan goeds toewenst. Zelfs na twee seizoenen vol drama en juice hebben de ladies duidelijk een speciaal plekje in elkaar hart!

“Lieve Housewives, wat hebben we gelachen, gehuild en soms ook kleine ruzies gehad. 😉 Het was een groot feest, dat ik niet had willen missen en jullie blijven in mijn leven en in mijn hart. Succes met het nieuwe seizoen!” besluit de beauty haar bericht.

Tweede exit

Met het afscheid van Hella ziet de cast van TRHOAMS hun tweede housewife vertrekken. Eind februari liet Susanna Klibansky namelijk al weten dat zij niet langer in de serie te zien zou zijn. “Ondanks dat ik het fantastisch vond om mee te hebben gedaan aan dit geweldige programma, kost het mij gewoon teveel tijd”, aldus Susanna. “Ik heb een prachtige onderneming opgebouwd samen met mijn familie. (…) Ik kan het gewoon niet meer combineren met mijn werk”, legde ze toen uit aan RTL Boulevard.

Wij zijn nu natuurlijk extra benieuwd naar het volgende seizoen, én wie we gaan zien als vervanging voor Hella en Susanna. Zet de popcorn maar klaar!

Bron: Instagram @hellahuizinga | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws