Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Figureren in GTST? Dit is je kans

Wie weet ben jij binnenkort aan het shinen in Meerdijk!

Ben jij groot fan van alle juicy gebeurtenissen die zich afspelen in Meerdijk? Goed nieuws, want nu heb je de kans om je te midden van dit alles te begeven! De Nederlandse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden is namelijk op zoek naar figuranten.

Castings

Zie je het helemaal zitten om de acteurs waar je trouw naar kijkt eens in levende lijve te zien? Dan moet je bij B&F Casting zijn. Op deze website kan je je inschrijven voor een leuke rol als figurant. Door wat foto's en gegevens zoals kledingmaten, schoenmaat en oogkleur in te vullen kan het castingbureau zien of je in de rol past. En, niet geheel onbelangrijk: je kan ook je uurtarief doorgeven! Een leuke manier om een extra zakcentje te verdienen als je het ons vraagt.

Tegen een kleine betaling kan je op de website van B&F Casting een portfolio opbouwen, wat handig kan zijn als je de ambitie hebt om het figureren te laten uitgroeien tot een echte carrière als acteur. Opdrachtgevers speuren namelijk nog wel eens de website van B&F Casting af, op zoek naar nieuw talent om rollen mee te vervullen. Hoe cool!

Figureren

Als figurant ben je eigenlijk een acteur op de achtergrond. Je vult het speelveld van de acteurs, zodat de scènes er realistisch uit zien. Een scène in een café, waar naast de hoofdrolspelers niemand zit is ook een beetje ongeloofwaardig, vind je niet? Die rol vervul jij! Op de achtergrond in een restaurant waar je aan je wijntje sipt, of op een kantoor waar je met een stapeltje papieren langsloopt. Zo vervul je een rol die belangrijk is voor het geheel, maar sta je niet in de schijnwerpers. Een fijne manier als je zou willen acteren, maar het nog spannend vindt om voor de camera te staan. Zo wen je aan een set, lichten, camera's en de hele happening er omheen.

Goede Tijden, Slechte Tijden

De welbekende Nederlandse soapserie draait al heel wat jaren mee. Al sinds 1990 kunnen fans de gebeurtenissen tussen families, vrienden en soms een mysterieuze vreemdeling in het fictieve stadje Meerdijk volgen. Sommige gezichten zijn dan ook niet meer weg te denken uit de serie, zoals die van droomkoppel Caroline de Bruijn (Janine Elschot) of Erik de Vogel (Ludo Sanders), die al sinds begin jaren 90 trouw hun rol in de serie vervullen. Is het niet tof, dat je misschien naast deze acteurs kan staan als figurant?!

Naast het casten voor GTST vervuld B&F Casting ook de casting voor Albert Heijn, Kruidvat en nog ontzettend veel andere merken. Wie weet ben jij binnenkort wel ergens op tv te zien!

Bron: Instagram, B&F Casting, Femfem | Beeld: NL Beeld