Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Demi de Boer deelt hoe ze weer in shape kwam na bevalling

Ook verklapt Demi of ze nog een kinderwens heeft.

In 2021 werd Demi de Boer de trotse moeder van dochtertje Rémi. Inmiddels is de kleine meid alweer twee jaar oud en deelt Demi volop mommy content op haar socials. Tijdens een Q&A over dit onderwerp deelt ze hoe ze weer in shape kwam na haar zwangerschap én of ze nog een kinderwens heeft.

Sporten na zwangerschap

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat Demi de Boer beviel van haar dochtertje, en al snel was ze weer helemaal back in shape. "Hoe ben je weer terug in vorm gekomen na je zwangerschap?" vraagt iemand zich af tijdens de mommy Q&A van Demi. "Ik trainde best veel voor mijn zwangerschap en ook tot ongeveer 5/6 maanden tijdens de zwangerschap", vertelt ze. "Ik denk dat het scheelt als je dus al daarvoor fit bent."

Kort nadat de kleine Rémi ter wereld kwam was ze dan ook alweer te vinden in de sportschool. "Ben ook weer rustig gaan trainen 2 maanden na de bevalling", deelt Demi. "Je spieren hebben 'geheugen' zeggen ze, dus dat ging wel snel goed!"

Elk lichaam is anders

Ook heeft Demi een belangrijke boodschap voor andere (aanstaande) moeders. "Laat me voorop stellen dat elk lichaam anders is, herstelt zich op een andere manier en we zijn allemaal genetisch anders gebouwd. +Sommige vrouwen hebben last van losse huid of een litteken van een keizersneden bijvoorbeeld", benadrukt Demi. "Allemaal verschillende dingen die invloed kunnen hebben op herstel!"

Kinderwens

Ook zijn volgers van Demi nieuwsgierig of Rémi in de toekomst wellicht een broertje of zusje krijgt. "Heb je nog een kinderwens?" vraagt iemand. "Jawel!" deelt Demi. "Ik zou wel meer kindjes willen, maar het is niet dat ik denk dat moet nu of binnen 2 jaar." Ze is ook heel happy samen met de lieve Rémi. "Ik ben gelukkig met wat ik heb en wat komt dat komt, en zo niet, ook helemaal oké."

Bron: Instagram @demideboer | Beeld: NL Beeld