Susanna Klibansky over optreden in de Ziggo Dome: ‘Het is onwerkelijk bijna’

'Iets waar ik niet van durfde te dromen'

We leerden Susanna Klibansky kennen in The Real Housewives of Amsterdam. Helaas heeft ze onlangs afscheid genomen van die serie, maar er staan wél andere hele leuke dingen op de planning. Zo schittert Susanna binnenkort op het podium van de Ziggo Dome. In de nieuwste Beau Monde vertelt ze hier meer over.

Van housewives naar…

Susanna was vanaf het begin te zien in The Real Housewives of Amsterdam. Toch heeft ze er na twee seizoenen een punt achter gezet, zo maakte ze onlangs bekend. “Ondanks dat ik het fantastisch vond om mee te hebben gedaan aan dit geweldige programma, kost het mij gewoon teveel tijd”, legde ze uit. “Ik heb een prachtige onderneming opgebouwd samen met mijn familie. (…) Ik kan het gewoon niet meer combineren met mijn werk.”

In Beau Monde vertelt Susanna dat ze bijna een half jaar bezig waren met het maken van het tweede seizoen. Niet alleen het filmen van de afleveringen, maar ook alles daaromheen. “Hoe doe ik mijn haar, en wat voor make-up en accessoires passen hierbij? Fashion is een creatieve uitlaatklep voor me en in het programma had ik een podium om dat te laten zien,” vertelt ze in het blad. “Heerlijk, maar ik had bijna een dagtaak aan al die glamour, en dat kon niet naast mijn werk als art dealer. De passie was er na twee seizoenen een beetje uit.”

…Stars on Stage

Lang heeft Susanna niet stilgezeten, want onlangs verscheen ze in het nieuwe programma Stars on Stage. Daar kon ze haar musicalkwaliteiten aan heel Nederland laten zien, en ze schopte het zelfs tot de finale! “Ik stond daar eerlijk gezegd ook van te kijken. Jarenlang had ik angst om te zingen, omdat ik dacht dat ik niet goed genoeg was”, biecht ze op. “Hoe spannend ik het ook vond, ik besloot om toch mee te doen aan Stars on Stage.” En met succes, dus!

Ziggo Dome

Susanna kreeg onwijs veel energie van het programma en overtrof iedere week haar eigen verwachtingen, die van haar zangcoach én het publiek. En ook professionals hebben haar talent opgemerkt. Op 29 juni zien we Susanna namelijk terug in The best of musicals in de Ziggo Dome waar ze gaat zingen tijdens een grote musicalshow. Ze laat weten ‘enorm blij en trots’ te zijn op haar deelname.

“Het is onwerkelijk bijna, iets waar ik niet van durfde te dromen. Ik ben me er goed van bewust dat veel andere artiesten een hele weg moeten bewandelen voordat ze die mogelijkheid krijgen, en dat het bij mij dankzij The Real Housewives of Amsterdam en Stars on Stage wat sneller is gegaan. Dit neemt niemand me meer af”, aldus Susanna.

Het hele interview met Susanna Klibansky lees je in de nieuwste Beau Monde, nu in de winkel! 

Bron: Beau Monde (Agnes Hofman) | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws