Oh no: Susanna Klibansky stopt met The Real Housewives of Amsterdam

'Ik kan het gewoon niet meer combineren met mijn werk', legt ze uit.

Susanna Klibansky, bekend van The Real Housewives of Amsterdam, liet al een tijdje doorschemeren dat ze twijfelde om in het derde seizoen van de populaire reality serie te verschijnen. Inmiddels heeft de blondine een knoop doorgehakt: na twee seizoenen houdt Susanna het voor gezien.

Geen seizoen 3

In gesprek met RTL Boulevard licht de inmiddels ex-Housewife haar keuze om te stoppen met het programma toe: “Ondanks dat ik het fantastisch vond om mee te hebben gedaan aan dit geweldige programma, kost het mij gewoon teveel tijd”, aldus Susanna. “Ik heb een prachtige onderneming opgebouwd samen met mijn familie. (…) Ik kan het gewoon niet meer combineren met mijn werk”, legt ze uit.

In een story op haar Instagram-account laat ze zich daar verder over uit: “Hoewel de familie Klibansky mij onvoorwaardelijk heeft gesteund en trots is op mijn prestaties, voel ik zelf de noodzaak om meer tijd te kunnen besteden aan mijn werk in de kunst en mijn opnieuw aangewakkerde passie voor muziek”, schrijft ze.

Beeld: Instagram @susannaklibansky

Stars on Stage

In het interview Susanna laat ook nog weten met een nieuw project bezig te zijn, waar ze helaas nog niks over kan zeggen. De kans is groot dat het met muziek te maken heeft, aangezien ze ook via Instagram laat weten daar verder in te willen groeien. “Mede door het succes van het programma was ik ook te zien in Stars on Stage, waar ik heel dankbaar voor ben. Dit was een prachtige ervaring die me enorm heeft geïnspireerd en ik wil mezelf verder ontwikkelen in muziek en optreden”, aldus de blondine.

Dankbaar

Tot slot richt Susanna nog een dankwoord richting alle mensen die bij The Real Housewives of Amsterdam betrokken waren. “Ik heb een geweldige tijd gehad en wil mijn mede housewives en de mensen achter de schermen enorm bedanken voor dit AVONTUUR”, schrijft ze. “Ik vond het een eer om onderdeel te zijn van zo’n fantastische, internationale show als The Real Housewives of Amsterdam bij Videoland en zie het als een geweldig hoofdstuk in mijn book of life.” Ahw!

Bron: RTL Nieuws, Instagram @susannaklibansky | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws