Jill Goede over zwangerschap: ‘Dacht eerst aan een miskraam’

'Ik kreeg wel nog een bloeding', aldus de blondine.

Jill Goede kennen we natuurlijk allemaal van Big Brother en Echte Meisjes in de Jungle. Inmiddels is de knappe blondine helemaal in love met haar verloofde Leroy – ook bekend van Big Brother – én verwachten ze een kleine spruit! Toch ging dat niet helemaal zonder onzekere periodes, zo vertelt ze in Realitea.

Op een natuurlijke wijze zwanger

“De eerste weken heb ik me echt slecht gevoeld. Heb in bed gelegen en misselijk, en eigenlijk m’n tweede trimester, vanaf m’n dertiende week, voel ik me eigenlijk goed”, laat ze weten wanneer Farja vraagt hoe het met haar gaat.

Ook vertelt de blondine dat het niet heel makkelijk was voor haar om zwanger te worden. “Ik heb het een jaar geprobeerd, maar het lukte niet want ik was al eerder geopereerd aan mijn eierstokken. Ik dacht eigenlijk dat het daar aan lag. Maar toen mocht ik eindelijk naar het ziekenhuis en kreeg ik onderzoek. Maar eigenlijk midden in die onderzoeken ben ik erachter gekomen dat dat ik gewoon natuurlijk zwanger ben geworden.” Aaahw!

Bang voor miskraam

Vijf dagen voordat ze naar het ziekenhuis moest om te praten over welke soorten hormonen ze zou kunnen krijgen, kwam Jill erachter dat ze zwanger was. “Het is echt een wonder”, vertelt ze stralend. “Ik geloofde het eigenlijk niet”, vertelt ze over het moment dat ze erachter kwam.

“Maar toen kreeg ik wel nog een bloeding. En toen dacht ik: ‘Shit, het zal toch niet’, want dan ga je Googlen en bij Google ben heel snel dood. En toen dacht ik: ‘Nou, ik heb een miskraam gekregen’. Pijn in m’n buik. En toen moest ik naar het ziekenhuis toe en toen deden ze die echo in mijn poes. Ja, want ze kunnen via je buik het nog niet zien. En toen zagen ze een heel klein kloppend hartje. En toen was het eigenlijk net vijf weken zwanger, en toe zagen ze het wel en toen kon ik mijn geluk niet meer op.”

Bevalling

Dat Jill echter alvast even kan oefenen op het moederschap, is een ding wat zeker is. Zo heeft haar vriend al een dochtertje uit een eerdere relatie. “Het is echt mijn vriendin. Zij vond het heel mooi. Die eerste week ook dat ze het wist, ik had een heel ander kind in huis”, lacht Jill. “Was echt heel leuk.”

En hoewel de blondine niet echt stresst over iets, is ze wel heel bang voor de bevalling. “Ik vind het verschrikkelijk”, geeft ze toe. “Ja, dan ga je op YouTube kijken en dan heb je van die vloggers die weer een bevalling vloggen. Bij Channah (Koerten, red.) zie je die bevalling en denk je: zo een wil ik ook. Maar ja, dan ga ik op YouTube kijken, want ik wil gewoon weten hoe het is. Het liefst wil ik die pijn even weten.” Tja, dat is gewoonweg een kwestie van het ervaren, Jill. Ha!

Bron: Realitea | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws