OMG: Djamila Celina gaat meedoen aan The Real Housewives of München

Duitse drama incoming?

We kennen Djamila Celina natuurlijk als een van de sophisticated ladies in The Real Housewives of Amsterdam. Maarre, er staat haar nu een nieuw Housewife-avontuur te wachten. Het lijkt er namelijk op dat Djamila gaat meedoen aan The Real Housewives of München.

Van Amsterdam naar München

Djamila is misschien wel de spraakmakendste Housewife in The Real Houswives of Amsterdam geweest. Het is een eigenzinnige dame met een sterke mening, en dat is natuurlijk precies wat een Housewife in zich moet hebben. Dat is ook Duitsland overigens niet ontgaan, want Djamila zet haar avontuur voort bij onze oosterburen.

Een week geleden postte Djamila al een mysterieuze set kiekjes vanuit München op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Djamila Celina (@djamilacelina)

“Bling Bling alles Glamour💎a lil photoDump of Munich💎ik ga jullie snel vertellen wat ik daar deed👀”, schreef ze.

The Real Housewives of München

Well… Mysterieus is het niet bepaald meer, want inmiddels weten we dat Djamila mee gaat doen aan The Real Housewives of München. Het nieuws moest pas later bekend worden, maar is gelekt door het Duitse blad Bunte. Dat heeft Juice Channel meteen opgepakt. Djamila herself heeft overigens nog niets bevestigd.

We zijn natuurlijk héél benieuwd hoe Duitsland zal reageren op ‘onze’ Djamila, want één ding is zeker: ze gaat heel veel drama met zich meebrengen.

Boxing Influencers

Voordat het zover is, staat Djamila echter nog een hele andere uitdaging te wachten. Ze doet in mei namelijk mee met Boxing Influencers. Wie haar tegenstander wordt is nog niet bekend, maar Djamila is er hoe dan ook klaar voor. Onlangs deelde ze al de transformatie die ze heeft doorgemaakt door het boksen. Enne, dat ziet er goed uit! Haar tegenstander mag haar borst nat maken…

Bron: Instagram @juicechannel__ | Beeld: NL Beeld, Instagram @juicechannel__, @djamilacelina

Laatste nieuws