Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s dit paasweekend

Je hoeft je niet te vervelen!

Het lange weekend staat bijna voor de deur en dus hebben we leuke plannen gemaakt. Heb jij nog niks in je agenda staan? We got you. Grazia tipt een paar leuke to do’s dit paasweekend. Komen ze:

Awakenings

Heb jij een kaartje bemachtigd voor Awakenings? Lucky you! Een dj die je dan absoluut niet mag missen is Amber Broos. Amber is nog maar 21 jaar, maar weet haar weg in de elektronische muziek maar al te goed te vinden en is bekend om haar unieke stijl van techno en Belgische retro.

Heb jij (nog) geen kaartje voor Awakenings kunnen scoren? Er zijn nog kaartjes beschikbaar voor vrijdagavond en zaterdagnacht.

Waar:
Gashouder
Amsterdam


Wanneer
:
Zaterdag 30 maart
Amber treedt op van 12.00 tot 13.30 uur

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AMBER BROOS (@amberbroos)

Ga naar DGTL Dome

Op het NDSM-terrein staat dit weekend in het teken van DGTL. Elektronische muziek kenmerkt het festival, maar het draait ook om kunst. Op zaterdag is daarom een speciale kunst-tour waar de The DGTL Dome te ontdekken is: een plek waar festival, muziek, dans en immersieve kunst samenkomen. Gedurende het weekend kunnen bezoekers in dit kunstwerk verschillende opkomende talenten ontdekken die hier intieme live-sets verzorgen, ondersteund door visuele kunst, en performance art van professionele dansers. Daarnaast worden er verschillende interactieve workshops verzorgd! Dat belooft veel goeds!

Waar:
NDSM-terrein
Amsterdam


Wanneer
:
Het hele weekend

Ga naar Strandzuid

Zon, strand en wuivende palmen: het is altijd zomer bij Strandzuid. Vanaf het paasweekend kun je weer dagelijks terecht bij het Amsterdamse stadsstrand voor een relaxte lunch, borrel of diner. Om de overgang naar het (hopelijk) lekkere weer te vieren, trappen ze het terrassenseizoen op Goede Vrijdag (29 maart) traditiegetrouw af met de Bierborrel.

De afgelopen jaren is de Bierborrel van Strandzuid hét go to-evenement geworden aan het begin van de lente. Op het menu veel bier, bites en zwoele hits. Omdat het concept ‘met de voeten in het zand en een biertje in de hand’ (of met schoenen, het blijft toch eind maart) als een magneet werkt, is het verstandig om van tevoren een kaartje te kopen. In ruil word je getrakteerd op een welkomstdrankje en heel veel gezelligheid!

Waar:
Europaplein 22
Amsterdam

Wanneer: 
Vrijdag 29 maart
17.00 – 01.00 uur

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STRANDZUID (@strandzuid)

Bezoek de Palais Pop Up Shop

Heb jij zin om je interieur aan te pakken? Dan zit je dit weekend goed bij de Palais Pop-Up Shop. Niet alleen kun je hier de nieuwe Positano collectie bekijken (en kopen natuurlijk), maar je kunt er ook deskundig interieuradvies inwinnen en gratis stofstalen mee naar huis nemen om te kijken of een bepaalde tint wel matcht met jou interieur. Oh, en heel fijn: je kunt items uit de vorige collectie met korting scoren!

Waar:
Dutch Garden, Amsterdamsestraatweg 7b1
Naarden

Wanneer:
Zaterdag 30 maart
Van 09:00 – 16:00 uur

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Palais Sustainable Luxury (@palais)

Ga naar de Keukenhof

De Keukenhof is weer open! Bij het iconische Keukenhof kun je maar liefst zeven miljoen kleurrijke bloemen in diverse, gigantische tuinen bekijken. We garanderen: hier kun jij je urenlang vermaken!

Waar:
Stationsweg 166A
Lisse

Wanneer:
Tot en met 12 mei elke dag geopend van 8.00 – 19.30 uur

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Keukenhof (@visitkeukenhof)

Bezoek de vernieuwde FENDI store

De FENDI boetiek in de PC Hooftstraat heeft een make-over gekregen. Onlangs heropende de store de deuren en kun je weer een bezoek brengen aan deze mooie winkel en onder meer de voorjaarscollectie bewonderen. De nieuwe FENDI boetiek heeft een oppervlakte van 598 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen. Je kunt je er dus wel een tijdje vermaken. In de boetiek vind je kleding, tassen, schoenen en accessoires voor dames en heren.

Waar: 
Pieter Cornelisz Hooftstraat 62-64
Amsterdam

Openingstijden:
Dinsdag tot en met zaterdag: 10.00 – 18.00 uur

Kijktips

Zin in een avondje of middagje op de bank? Netflix vermaakt je wel. Op de streamingdienst kun je nu het eerste seizoen van The Real Housewives of Salt Lake City bekijken, de dramatische thriller Descansar en paz, het eerste seizoen van Testamant: The Story of Moses en de romantische komedie Nic Na Sile.

Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws