Prince Charmings Diego en Chris duiken samen op in Lapland

De ex-prinsen lijken zich prima te vermaken in de sneeuw.

Diego González-Clark en Chris Berendse waren beiden Prince Charming, maar wel in een ander seizoen. Toch lijken de twee ex-prinsen hun weg naar elkaar te hebben gevonden. Op Instagram duiken er namelijk gezellige kiekjes van het duo op vanuit Lapland.

Zoektocht naar de liefde

In seizoen twee van Prince Charming ging Chris op zoek naar de ware liefde. Hij eindigde het programma met Jakop, maar hun relatie ging al vrij snel weer uit. Ook bij Diego, die Prince Charming was in het derde seizoen, mocht de zoektocht naar de liefde niet baten. In eerste instantie viel hij voor de knappe Joey, maar uiteindelijk eindigde hij met Cyrano. Hun situationship was echter ook niet van lange duur. Voor zover we weten, zijn Diego en Chris momenteel allebei single (en ready to mingle?).

Lapland

Hoewel Diego en Chris dus niet bij elkaar in het seizoen zaten, blijkt dat de twee ex-prinsen elkaar wel degelijk kennen. Op Instagram verschijnen namelijk een aantal kiekjes vanuit Lapland waarop de heren samen te zien zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CHRIS BERENDSE (@chrisberendse)

“Na het zonnige zuiden lukte het ons ook niet om onze droomprins in het witte noorden te vinden. What adventure is next?“, luidt de caption. Ha!

Geen vierde seizoen

Onlangs werd helaas bekend dat er geen vierde seizoen van Prince Charming komt. Marvin, Chris en Diego gaan dus niet opgevolgd worden. Ontzettend jammer, want hoewel niet alle seizoenen even succesvol waren op het gebied van de liefde, leverde het programma wel héérlijke televisie op.

De Bachelor

Gelukkig kunnen we momenteel kijken naar De Bachelor. Enne, met niet één, maar twee bachelors móet dit seizoen wel voor de nodige drama zorgen. Wij zitten in ieder geval elke donderdag aan de buis gekluisterd!

Bron: Instagram @chrisberendse | Beeld: NL Beeld, Instagram @chrisberendse

Laatste nieuws