Denise Anna blikt terug op Kamp van Koningsbrugge: ‘Zo hard gestreden’

'Een hoeveelheid pijn die ik nog niet eerder gekend heb'

Ze was de last women standing in Kamp van Koningsbrugge, maar heeft nét de eindstreep niet gehaald. Op Instagram blikt Denise Anna terug op het zware avontuur dat ze is aangegaan.

Pijn

Denise deelt een aantal kiekjes van tijdens en na haar avontuur in Kamp van Koningsbrugge. “Hoe ik me op deze foto’s voelde is met geen pen te omschrijven”, deelt ze. “De woorden ‘Leeg’, ‘trots’, ‘verward’, ‘in shock’, ‘verdrietig’ en ‘opgelucht’ komen in de buurt. Daarbij ook immens veel pijn. Een hoeveelheid pijn die ik nog niet eerder gekend heb. Over mijn hele lichaam, in letterlijk elke cel. Maar wel trotse pijn💪🏽. ZOOO hard gestreden.”

Lessen

Dat Denise de eindstreep (op het nippertje) niet heeft gehaald, is voor haar niet wat telt. De lessen die ze in het programma heeft geleerd, wegen voor haar veel zwaarder. “Lessen zoals dat ik nu weet dat ik mentaal en fysiek er ALTIJD voor mezelf kan en ga zijn. Lessen zoals dat ik heeel veel aan kan.”

Lieve reacties

Denise is tijdens het programma overspoeld met lieve reacties van Kamp van Koningsbrugge-kijkers. “Dat heeft me serieus goed gedaan”, vertelt ze. “Na de opnames heb ik het wel even moeilijk gehad met het nét niet halen van de finish. Maar mede door jullie heb ik ingezien hoe f*cking trots ik op mezelf mag zijn, dankjewel daarvoor🙏🏽🥺❤️!!”

Video

Ter ere van dit avontuur heeft Denise een video gemaakt waarin ze de momenten deelt die we in het programma niet gezien hebben. “Kortom een (voor mij) mega mooi document, waar ik super trots op ben om te hebben. Mijn fitste meest sterke versie vastgelegd voor altijd✨.” Volgende week maandag kunnen we de video verwachten op haar YouTube-kanaal. Wij gaan kijken!

Bron: Instagram @deniseanna | Beeld: NL Beeld, Instagram @deniseanna

Laatste nieuws