Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe leuk: deze nieuwe castleden zijn te zien in het vijfde seizoen van YOU

Aha!

Het lijkt maar eeuwen te duren met het laatste seizoen van YOU, maar inmiddels wordt er wel meer en meer duidelijk. Zo werd eerder bijvoorbeeld al verteld dat er oude bekenden terugkeren in de serie. Enne, ook nu is er weer wat info naar buiten gekomen over het aankomende seizoen. Want wat blijkt? Er verschijnen ook een aantal nieuwe personages. Oeeh!

Grande finale

All good things come to an end. Zo komt er helaas ook een einde aan de Netflix-hit You. Maarre, niet voordat we kunnen genieten van de grande finale in seizoen vijf. In eerdere seizoenen trok stalker Joe (Penn Badgley) steeds naar een andere stad om daar nieuwe slachtoffers te maken. Zo maakten we telkens kennis met nieuwe personages. In het laatste seizoen lijkt het er echter op dat Joe vooral oude bekenden tegenkomt.

Losse eindjes

Tijdens het Netflix-evenement Tudum heeft hoofdrolspeler Penn een aantal detail over het vijfde seizoen verklapt. Zo deelde hij dat zijn personage Joe in New York oog in oog zal komen te staan met een aantal mensen uit zijn verleden. “Ik kan nog niet zeggen wie, maar we weten allemaal dat het verleden van Joe veel losse eindjes kent”, aldus de acteur. Klinkt veelbelovend!

Nieuwe personages

En waar al eens eerder bekend werd gemaakt dat Ellie en Dr. Nicky (seizoen 2), Sherry en Cary (seizoen 3) en Marianne en Lady Phoebe (seizoen 4) terugkeren in het laatste seizoen, is er recent ook aangekondigd dat er nieuwe personages te zien zijn. "Anna Camp en Griffin Matthews spelen de hoofdrollen in het komende seizoen van YOU", luidt de announcement van Netflix. "Anna zal zowel Reagen als Maddie Lockwood spelen – de tweeling schoonzussen van Joe Goldberg – Griffin speelt Teddy Lockwoord – de snarky, maar loyale zwager van Joe." Aha!

Ook actrice Madeline Brewer zal zich aansluiten bij de cast van seizoen 5, zo luidde het al eens eerder. "Brewer speelt Bronte, een free spirited toneelschrijfster die bij Joe in de boekenwinkel komt werken. Terwijl de twee contact maken of literatuur en verlies, wakkert zij hem een soort van heimwee aan naar zijn vroegere ik. Hierdoor trekt hij alles wat in zijn leven is gebeurd, in twijfel." Klink spannend!

Wij kunnen in elk geval niet wachten tot we het vijfde seizoen van You kunnen bingen. Helaas heeft Netflix de releasedatum nog niet gedeeld. Nog heel even geduld dus!

Bron: Cosmopolitan, Grazia archief | Beeld: YOU