Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh! Op déze datum start een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis

Dit seizoen reizen 9 BN'ers af naar het prachtige Thailand.

Fotografieliefhebbers kunnen binnenkort weer genieten van een gloednieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis! Negen BN'ers reizen af naar het prachtige en zonovergoten Thailand, om daar hun fotografie-skills te laten zien én ontwikkelen. Wie o wie maakt de mooiste plaatjes en zal er dit seizoen met de winst vandoor gaat?

Op reis

Naast de reguliere afleveringen van Het Perfecte Plaatje in Nederland, kunnen we sinds 2022 ook genieten van het programma in het buitenland. Zo reisden de aspirant fotografen in 2022 af naar Argentinië, waar presentator Maurice Lede er met de winst vandoor ging. Vorig jaar ging de reis naar Zuid-Afrika en werd presentatrice Leonie ter Braak bekroond tot winnares. Dit jaar staat er wederom een ge-wel-dige locatie centraal, namelijk Thailand. We moeten echter nog wel héél even geduld hebben, want de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje Op Reis is woensdag 15 mei om 20.30 uur te zien bij RTL.

BN'ers

"In deze speciale editie van Het Perfecte Plaatje Op Reis, nemen negen bekende Nederlanders met een passie voor fotografie het tegen elkaar op in het mooie, zonnige Thailand", aldus RTL. "Zij gaan verschillende uitdagingen met elkaar aan, waarbij de professionele jury er iedere week weer voor zorgt dat hun creatieve skills op de proef worden gesteld."

Niemand minder dan Mark Baanders, Sophie Bouquet, Kaj Gorgels, Gallyon van Vessem, Susan Visser, Danny de Munk, Fresia Cousiño Arias, April Darby en Leafs zijn dit seizoen afgereisd naar Azië voor het programma.

Hoofdrol

Voor musicalster April Darby is dit overigens niet de enige uitdaging waar ze de afgelopen tijd mee bezig is geweest. Vorige week maakte producent MediaLane namelijk bij Humberto bekend dat de musical Sister Act terugkeert in de Nederlandse theaters. Enne, niemand minder dan April heeft de hoofdrol in deze swingende musical weten te scoren! Zij zal de rol van nachtclubzangeres Deloris op zich nemen. Ook de andere hoofdrol is al bekendgemaakt. Sanne Wallis de Vries kruipt in de huid van Moeder Overste. Hoe leuk!

Bron: RTL, Grazia archief | Beeld: RTL