Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te lief: Saul zet zwangere Amy Rose in het zonnetje op Instagram

'Ik kan mij niks beter wensen in een partner en de aanstaande moeder van mijn kind'

Vanmorgen deelden Amy Rose en Saul het heugelijke nieuws dat ze binnenkort samen een kindje verwachten. Sinds hun deelname aan Winter Vol Liefde staat het leven van de lovebirds op zijn kop. Enne, dat Saul ontzettend trots is op de mommy to be, laat hij nu duidelijk blijken in een lief bericht op Instagram.

Baby Coltof

Op Instagram maakte Amy Rose vandaag het heugelijke babynieuws bekend. “Baby Coltof on the way, our greatest adventure yet ❤️”, schreef ze bij een tweetal foto’s van haar babybump. Enne, de Winter Vol Liefde-ster heeft al een prachtig buikje! Dat Saul ontzettend trots is op zijn grote liefde, laat hij nu blijken op Instagram. In zijn stories deelt hij een lief berichtje voor Amy Rose.

Vlinders in mijn buik

"Je hebt een jaar lang in het geheim moeten leven, je hebt vrienden verloren, maar door jouw ongekende veerkracht en positieve instelling huppel je als een vrolijke eend door het leven", begint Saul. "Ik kan niet in woorden omschrijven hoe trots ik op jou ben." Sinds Winter Vol Liefde is hun leven in alle opzichten veranderd, en volgens Saul heeft dat alleen maar positief uitgepakt. "Voordat ik jou kende was mijn leven zwart-wit; eten - werken - eten - slapen - eten - werken - slapen. Jij geeft mijn leven kleur."

Beeld: Instagram @saulnaftalicoltof

Hij kijkt dan ook enorm uit naar de toekomst. "Ik kan mij niks beter wensen in een partner en de aanstaande moeder van mijn kind. Met vlinders in mijn buik denk ik aan onze toekomst. ❤️" Aahw!

Winter Vol Liefde

Amy Rose en Saul leerden elkaar kennen in het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Amy Rose reisde af naar Zwitserland, om het hart van Saul te veroveren. Al snel sloeg de vonk over tussen de twee en was er zichtbaar een chemie. Er kwamen echter ook nog andere dames langs, die ook wel interesse hadden in Saul. De chemie tussen Saul en Amy Rose bleek het sterkst en sindsdien zijn ze happy together! Inmiddels wonen de twee samen in Zwitserland en zijn ze volop bezig met de toekomst.

Bron: Instagram @saulnaftalicoltof, Grazia archief | Beeld: Privébeeld