Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do's voor aankomend weekend

Je vervelen is niet nodig.

PFW - Stella McCartney Street Style

Het weekend staat voor de deur, en dus maken we weer leuke plannen. Heb jij nog niks in je agenda staan? We got you. Grazia tipt een paar leuke to do’s dit weekend. Komen ze:

Ga naar Madame Saigon

Rotterdam heeft er weer een kakelverse hotspot bij. Bij Madame Saigon, gelegen in een zijstraat van de Witte de Withstraat, smul je van de lekkerste Vietnamese gerechten. Van springrolls, Vietnamese baguette en Pho tot papaja salade, sushi en sashimi. Je eet hier gegarandeerd je buik vol. En vergeet niet om ook een van de signature cocktails te bestellen, want ja: die zijn hier geweldig!

Waar:

Schiedamse Vest 56

Rotterdam

Wanneer:

Dinsdag, woensdag, donderdag, zondag: 17.00 - 22.00 uur

Vrijdag en zaterdag: 17.00 - 22.30 uur

Geniet van de Bottomless Drag Bingo

Bar Kantoor organiseert morgen diens eerste editie van de Bottomless Boozy Drag Queen Bingo. Wat je tijdens deze middag kunt verwachten? Een drag queen show, bingo met onbeperkt drankjes en fingerfood en uiteraard een heel leuke sfeer! De middag wordt verzorgd door niemand minder dan Hoax LeBeau en DJ-Queen Puma Hilton.

Waar:

Haarlemmerweg 8

Amsterdam

Wanneer:

Zaterdag 16 maart

16.00 - 19.00 uur

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Hoax (@hoaxlebeau)

Luister naar Everything I Thought I Was

Het duurde maar liefst zes jaar, maar Justin Timberlake is terug. En hoe! Zijn nieuwe single Selfish vliegt omhoog in de hitlijsten en op 15 maart komt ook zijn langverwachte album Everything I Thought I Was uit. De reacties van de fans zijn al lovend, al is dat niet heel verrassend natuurlijk. Justin zelf noemt het in elk geval ‘het beste werk dat ik ooit gemaakt heb’ en is supertrots. Wij zijn benieuwd!

Nu te beluisteren via o.a Spotify.

Dineer bij Chateau Neercanne

Zin om er even tussenuit te gaan en te genieten van wat culinaire hoogstandjes? Dan zit je bij Chateau Neercanne goed. Het chateau is namelijk afgelopen week met het oudste champagnehuis, Ruinart, naar de TEFAF geweest. Hier hebben zij een kunstwerk gepresenteerd van artiest Thijs Biersteker met als thema conversations with nature. Als vertaalslag op dit kunstwerk en de TEFAF zijn ze vanuit Ruinart een samenwerking aangegaan met Chatau Neercanne om het thema conversations with nature door te vertalen in een diner.

Wanneer:

Tot en met eind maart

Waar:

Chateau Neercanne

Von Dopfflaan 10,

Maastricht

Kijk Irish Wish

Kijk jij thuis liever even een filmpje? Dan tippen we je graag de romantische komedie Irish Wish. Als Maddie (Lindsay Lohan) naar Ierland gaat voor de bruiloft van haar beste vriendin, wenst ze dat zij degene is die in het huwelijksbootje stapt met haar vriendins verloofde. De volgende dag wordt ze echter wakker en is de inderdaad verloofd met deze man...

Naast Lindsay Lohan spelen ook Ed Speleers, Alexander Vlahos en Ayesha Curry,in deze feel good film. Dat belooft veel goeds. Irish Wish is nu te zien op Netflix!

Beeld: NL Beeld