Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Spoiler alert! Deze video verklapt romance in Emily in Paris seizoen 4

Ben jij team Gabriel of team Alfie?

Helaas moeten we nog even geduld hebben totdat het vierde seizoen van Emily in Paris verschijnt. Tot die tijd kunnen we natuurlijk de eerste drie delen nog een keer bingen, maar we kunnen ook vast lekker speculeren over het nieuwe seizoen. Op TikTok circuleren namelijk video's waarin verklapt wordt welke romance daarin ontstaat.

Kijkje achter de schermen

Seizoen 4 van Emily in Paris is naar verwachting pas in december te zien. En hoewel dat voor ons gevoel nog eeuwen duurt, zijn TikTokkers er al volop mee bezig. Er worden volop beelden van achter de schermen gedeeld die ons een inkijkje geven in het komende seizoen.

Roerig liefdesleven

In het derde deel is er voor Emily (Lily Collins) behoorlijk wat gebeurd op liefdesgebied. Ze had een relatie met Alfie (Lucien Laviscount), maar eerlijk is eerlijk: we hebben altijd geweten dat haar gevoelens voor Gabriel (Lucas Bravo) nooit helemaal verdwenen zijn. Enne, een video op TikTok lijkt ons vermoeden te bevestigen.

@user6196388256 can’t wait #emilyinparis #netflix #emilyinparisseason4 ♬ Happy Day in Paris - French Cafe 24 x 7

Gabriel

In het filmpje zien we hoe Emily met een koffer door Parijs loopt en dan in de armen springt van... Gabriel! Enne, dit is geen vriendschappelijke hug; er is overduidelijk liefde in het spel. De TikTok-video lijkt dus te verklappen dat Emily en Gabriel in seizoen 4 weer samenkomen.

Hoewel sommige Emily in Paris-fans team Alfie zijn, wordt het op TikTok toch wel heel duidelijk dat de achterban van Gabriel in de meerderheid is. "Omg it’s finally OUR season", schrijft iemand. “That’s a spoil but I’m so happy for my babies🥹” , laat een andere fan weten.

Spoilers zijn niet altijd even leuk, maar deze zorgt ervoor dat we alleen maar meer zin krijgen in het vierde seizoen. Can't wait!

Bron: NSMBL, TikTok | Beeld: Emily in Paris, TikTok