Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Camille Razat doet boekje open over vierde seizoen Emily in Paris

Wat kunnen we dit seizoen van Camille verwachten?

We wachten met smart op het vierde seizoen van Emily in Paris! De eerste drie seizoenen hadden we binnen no-time gebinged en we kunnen dan ook niet wachten tot we kunnen zien hoe Emily's avontuur in de Franse hoofdstad verder verloopt. Camille Razat doet alvast een klein boekje open.

Problemen en love triangles

Camille Razat speelt haar eigen naamgenoot én de beste vriendin van Emily in de serie: Camille. Vogue Germany vroeg wat we het komende seizoen van haar personage kunnen verwachten. "Het vierde seizoen van Emily in Paris brengt voor Camille meer problemen, meer love triangles en meer fashion", verklapt ze op TikTok. Oeeh!

Frans leren

De populaire serie speelt zich natuurlijk af in Parijs, maar Emily komt uit Chigago en spreekt – in tegenstelling tot bestie Camille – helemaal geen Frans. Vogue vroeg daarom aan Camille wat Emily zou moeten leren in het Frans? "Emily moet Je sais pas leren in het Frans", vindt Camille. Dat betekent 'ik weet het niet'. "Omdat ze niet weet hoe ze Frans moet praten", grapt ze. Ha!

https://www.tiktok.com/@voguegermany/video/7341859321162075424?_r=1&_t=8kdaK2tlU3t

Vierde seizoen

Wanneer het vierde seizoen te zien is, is helaas nog niet bekend. Wel deelde Netflix in januari het heugelijke nieuws dat het nieuwe seizoen ein-de-lijk in productie is. We zagen een foto van hoofdrolspeelster Lily Collins (Emily) die blij het script naast zich hield. “Weten jullie wat dit betekent? EMILY IN PARIS S4 IS IN PRODUCTIE! 😍”, schreef Netflix in de caption.

De opnames van het vierde seizoen van Emily in Paris werden – net als veel andere series en films – uitgesteld door de schrijversstaking. Inmiddels is die staking voorbij en kunnen de opnames eindelijk beginnen. Er kon ook niet veel langer gewacht worden, want dit jaar is Parijs ook de gaststad voor de Olympische spelen. Vanaf juni tot en met september verbiedt Parijs alle opnames in de stad en dus zit er toch een beetje haast achter. We can't wait!

Bron: TikTok @voguegermany, Graiza archief | Beeld: Netflix (Emily in Paris)