Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oelinda doet mee aan De Bachelor en híer kun je haar van kennen

In het bijzonder bij de Groningse ladies onder ons kan er een belletje gaan rinkelen.

Deze week is het nieuwe seizoen van De Bachelor van start gegaan. Omdat er deze keer niet één, maar twee mannen in het programma op zoek gaan naar de liefde, komen er maar liefst 26 dames naar het paradijselijke  Zanzibar. Een van die vrouwen is Oelinda de Vries, en die kun je ook al ergens anders van kennen.

Eén van de 26

Deze week hebben we kennis gemaakt met de 26 vrouwen die een poging gaan doen om het hart van bachelors Paul en Rien te veroveren. Ook Oelinda de Vries is een van de gegadigden.

Oude ziel

Oelinda is schrijfster en omschrijft zichzelf als een oude ziel. Door haar flinke dosis levenservaring is ze een vrouw vol wijsheden. Haar krachtige houding kan mannen soms afschrikken, zeker omdat ze de lat voor haar toekomstige partner heel hoog legt. Ze stelt deze hoge eisen, omdat ze er per slot van rekening zelf ook aan voldoet.

Nachtburgemeester

Vooral wanneer je bekend bent in (de omgeving van) Groningen, is de kans aanwezig dat je Oelinda al kent. De brunette was volgens OOG TV van 2016 tot 2018 namelijk nachtburgemeester van Groningen. Na twee jaar stopte Oelinda ermee, omdat het haar tegenviel hoe weinig ze kon bereiken met haar functie. “Het is echt een eretitel. Je hebt geen enkele bevoegdheid of beslisrecht", zei ze erover.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Oelinda (@mindfoel)

De Bachelor

Inmiddels is het voor Oelinda tijd voor een heel ander avontuur. Op Instagram deelde de Groningse vorige week al dat ze te zien zou zijn in De Bachelor. "Hey cuties, buckle up", schreef ze bij een foto van haarzelf met de welbekende roos. "Ik was natuurlijk niet zomaar offline. I had some business to attend to." Wij zijn heel benieuwd hoe Oelinda het ervan af gaat brengen!

Bron: Love Reality, Instagram @mindfoel | Beeld: Jasper Suyk, Instagram @mindfoel