Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: bij Action shop je nu de perfecte koptelefoon voor een klein prijsje

Hebben!

Nu het leven alleen maar duurder lijkt te worden, houden we in onze portemonnee steeds minder geld over voor luxeproducten. Gelukkig is daar de Action, die ons altijd weet te verrassen met geweldige items voor een klein prijsje. Deze keer is het een koptelefoon die rechtstreeks naar onze wish list gaat.

Muziek luisteren

Sinds de koptelefoon en oortjes zijn uitgevonden, kunnen we niet meer zonder. Onderweg naar werk, tijdens het sporten en zelfs in de supermarkt: overal en altijd luisteren we naar muziek. Het maakt het dagelijks leven nu eenmaal nét wat leuker. Een goede koptelefoon is dan ook een must, maar die moet wel aan de nodige eisen voldoen. Zo willen we er één die lekker zit en goed geluid produceert, maar moet het design natuurlijk ook een beetje fashionable zijn. En, niet geheel onbelangrijk: het prijskaartje moet ons niet doen afschrikken.

Fresh 'n Rebel koptelefoon

Action heeft duidelijk onze gebeden gehoord, want onlangs heeft de winkelketen een draadloze koptelefoon van Fresh ’n Rebel aan het assortiment toegevoegd. Het betreft een over-ear model, dat, zoals de naam al zegt, dus over je oren valt en er niet op drukt. De koptelefoon is in zwart en wit verkrijgbaar, kan maar liefst dertig (!) uur mee zonder opladen én heeft noise cancelling. Perfect dus wanneer je je wil afsluiten van een luidruchtig kantoor of een drukke sportschool!

Beeld: Action

Naar de winkel

De koptelefoon van Action heeft dus alles wat ons hartje begeert, en het leukste van alles is misschien nog wel de prijs. Je zal het namelijk niet geloven, maar dit pareltje kost slechts €19,95! Online is-ie helaas niet verkrijgbaar, dus je zult toch echt even de fiets op moeten om 'm in de winkel te bemachtigen. Maar, let's be honest: dat is het dubbel en dwars waard.

Tekst: Girlscene, Action | Beeld: Action, Adobe Stock