Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Amy Rose reageert op geruchten over zwangerschap en verloving

'Ik verbaas me erover dat mensen zo snel dit soort verhalen verspreiden'

Ze vond de ware liefde bij Saul tijdens het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Amy Rose de Bruijn blikt in Grazia exclusief terug op dit bijzondere avontuur en ontkracht meteen even wat bizarre juiceverhalen. Zo zou ze verloofd zijn met Saul en in verwachting zijn. Maarre, wat is daar eigenlijk van waar?

Amy Rose en Saul

Amy Rose en Saul leerden elkaar kennen in het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Amy Rose reisde af naar Zwitserland, om het hart van Saul te veroveren. Al snel sloeg de vonk over tussen de twee en was er zichtbaar een chemie. Echter kwamen er ook nog andere dames langs, die ook wel interesse hadden in Saul. Hun liefde bleek uiteindelijk toch het sterkst en sindsdien zijn ze happy together! Inmiddels wonen de twee samen in Zwitserland en zijn ze volop bezig met de toekomst.

Na het programma kreeg het stel veel aandacht en ging er behoorlijk wat wilde verhalen rond op juicekanalen. Wat is daar eigenlijk van waar?

Verloofd

Zo zouden Saul en Amy Rose inmiddels verloofd zijn. "Als dat zo zijn geweest, had ik wel een mooie verlovingsring om mijn vinger", lacht ze. "De ring die ik nu draag, is van mijn oma geweest, die er helaas niet meer is. Ik had deze voor de grap geplaatst op Instagram met de feestdagen, alsof ik engaged was. Ik dacht dat mensen mijn humor wel zouden snappen, maar het was blijkbaar iets te uitdagend." Voorlopig stappen de twee dus nog niet in het huwelijksbootje!

Zwanger

Daarna ging het gerucht dat Amy Rose zwanger zou zijn. Hoe was dat voor haar? "Ik vond dat heel heftig. Kijk, ik weet hoe het werkt: we vinden het allemaal weleens lekker om roddels te lezen, maar je weet ook dat de informatie vaak niet van de bron zelf afkomt", legt ze uit. "Ik verbaas me er wel over dat mensen zo snel dit soort verhalen verspreiden, want het kan ook zo zijn dat het gevoelig ligt voor iemand."

"Het zou heel mooi zijn als we ooit in de toekomst een kindje krijgen, als ons dat gegund is. Dan zou onze droom helemaal compleet zijn."

Het volledige interview met Amy Rose lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag 6 maart in de winkel! 

Tekst: Jill Waas | Beeld: Privébeeld Amy Rose