Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh: Chantal Janzen komt binnenkort met gloednieuw programma

De eerste aflevering is al heel snel te zien.

Chantal Janzen is nog lang niet van plan om een punt achter haar televisiecarrière te zetten. Sterker nog, ze gaat binnenkort een gloednieuw programma presenteren! In het format staan talent en de piano centraal. Enne, de eerste aflevering is heel binnenkort al op televisie te zien.

De piano

We hebben het over het programma De Piano. Hierin wordt, onder leiding van Chantal Janzen, gezocht naar gepassioneerde amateur-pianisten die graag achter de toetsen kruipen. Zonder dat ze het zelf door hebben, doen ze auditie en maken ze kans op een uniek optreden.

Tijdens het programma kijken bekende muzikale experts achter de schermen mee als de muzikanten in een stationshal achter de piano kruipen en hun talent delen met de voorbijgangers. Alle genres zijn welkom en zingen mag, maar is niet verplicht. Onbewust maken de pianotalenten kans op een bijzonder optreden in Het Concertgebouw in Amsterdam. Wauw!

Groot succes

In Engeland, waar het format vandaan komt, is het programma al een enorme hit. Het eerste seizoen werd daar gewonnen door de blinde Lucy Illingworth. In de Britse jury zaten onder meer zanger Mika en de beroemde Chinese pianist Lang Lang. Wie de Nederlandse juryleden zijn, is helaas nog niet bekend.

Wat al wél bekend is, is wanneer de eerste aflevering op televisie verschijnt. En dat is al bijna! Vanaf woensdag 3 april is De Piano elke week om 20.30 uur te zien bij RTL4.

Verder te zien

In april zijn er overigens nog veel meer (nieuwe) programma's te zien bij RTL. Vanaf 2 april is Daar Gaan Ze Weer te zien bij RTL4. Een gloednieuwe realityserie waarin we oude bekende deelnemers van succesvolle en vaak veelbesproken tv-programma’s volgen in hun buitenlandse avontuur verspreid over Europa. Op 13 april is de spannende finale van Big Brother te zien bij RTL5. En tot slot maken we ons op voor het tweede seizoen van De Augurkenkoning. Een gloednieuw seizoen van dé realityserie over de markante Oos Kesbeke, de koning van de augurken. Vanaf 18 april bij RTL5. We can't wait! 

Bron: RTL | Beeld: William Rutten