Too bad: Rick Brandsteder zet punt achter televisiecarrière

'Het is tijd voor nieuwe avonturen waar ik veel energie van krijg'

Rick Brandsteder heeft na zeventien jaar ‘het hoofdstuk tv afgesloten’, zo vertelt hij aan Shownieuws. De presentator, die we kennen van programma’s als Expeditie Robinson en De Bachelorette, zal niet meer in die rol terugkeren op televisie.

Mooi geweest

Enige tijd geleden liet Rick Brandsteder zich nog opnemen in een afkickkliniek om zijn alcoholverslaving onder controle te krijgen. Dat is echter niet de reden dat hij stopt met televisie, want het gaat hartstikke goed met hem. “Ik zit lekker in mijn vel, maar ik heb na zeventien jaar het hoofdstuk tv afgesloten. Dat geeft mij een fijn gevoel”, vertelt hij. “Ik zat hier al langer mee in mijn hoofd en na mijn periode in de kliniek in Zuid-Afrika en de opnames van Het Perfecte Plaatje kreeg ik helemaal de bevestiging dat het voor mij wel mooi geweest was.”

Nieuwe avonturen

Rick kijkt enorm positief terug op zijn televisiecarrière. “Ik heb al die jaren met heel veel plezier gewerkt, fijne mensen ontmoet en prachtige plekken aangedaan, dus ik kijk er met een grote glimlach op terug”, zegt hij. “Maar nu is het tijd voor nieuwe avonturen waar ik veel energie van krijg.” Om wat voor avonturen het precies gaat, laat hij nog niet los.

Beide kanten

De oudste zoon van tv-persoonlijkheid Ron Brandsteder was het grootste deel van zijn carrière werkzaam voor RTL. Daar heeft hij beide kanten van het televisievak gezien, want hij is zowel als kandidaat te zien geweest in programma’s als natuurlijk als presentator. Zo presenteerde hij onder meer Temptation Island, Temptation Talk, Five Days Inside, De Bachelor, De Bachelorette en Expeditie Robinson. Niet de minst titels! Ook was hij vorig jaar nog te zien als kandidaat in Het Perfecte Plaatje Op Reis.

Grazia wenst Rick heel veel succes en plezier in zijn nieuwe avonturen!

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws