Lief: Chantal Janzen zet haar man in het zonnetje

'Allerleukste', schrijft ze bij de post.

Chantal Janzen is al jaren samen met haar grote liefde Marco Geeratz. Eind dit jaar vieren de lovebirds zelfs hun 10-jarig huwelijk! Enne, het moge duidelijk zijn dat de twee nog altijd dol op elkaar zijn: op Instagram zet Chantal haar hubby namelijk in het zonnetje.

Allerleukste

De presentatrice en actrice deelt een lief bericht, om haar waardering voor Marco te uiten. De post bevat onder andere beelden van een adorable verkleedpartijtje, een eerste werkuitje en een prachtige fotoshoot van de twee. Over die laatste schrijft Chantal: “Onze eerste en meteen laatste shoot samen: ‘Dit is niks voor mij’, zei hij. (En dan zo erop staan tssss)”. Ha!

Onder het bericht laten een heleboel mensen een lieve reactie achter. “Jullie worden steeds knapper 🔥”, reageert iemand, en een andere volger laat weten “Wat zijn jullie prachtig! 😍”. Ook Chantal’s bonuszoon Zion reageert: “Hahahahahaha die eerste 😂😂😂 al 30+ jaar lang kinder entertainer 😂🥹🤍”, verwijzend naar de video van Marco verkleed als heks.

Happy family

Chantal is al jaren happy together met Marco, en in 2014 stapten ze in het huwelijksbootje. Samen kregen ze twee zoonsJames en Bobby. Marco had ook al drie kinderen uit zijn eerdere relatie, dochters Esmée en Isaa en zoon Zion. Met zijn zevenen vormen ze nu een groot gezin, en ze kunnen het allemaal goed met elkaar vinden.

Toch gaf Chantal aan dat het niet altijd zo makkelijk is geweest. In de podcast V4der sprak zij openhartig over de uitdagingen die bij zo’n samengesteld gezin komen kijken: “Ik heb [de kinderen] bewust op afstand gehouden en niet opgedrongen als nóg een ouder”, legde ze uit. “Als ze dan ieder weekend bij ons kwamen, dan dacht ik altijd: wacht, dit is hun tijd met hun vader. En dan ging ik me heel snel afzonderen. Ik ging boven televisie kijken, iets anders doen of naar een vriendin.” Nu ze daarop terugkijkt ziet ze het toch anders. “Dat heb ik eigenlijk te lang gedaan.”

Gelukkig kwam uiteindelijk dan goed, en inmiddels is Chantal maar wat blij met haar big happy family. En dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen!

Bron: Instagram @chantaljanzen, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws