Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

In je fitgirl era? Met deze draagbare blender van Aldi heb je altijd verse eiwitshakes

En dat voor een prikkie!

Cheerful athletic women having fun during sports training in gym.

Aldi komt regelmatig met leuke gadgets, accessoires of andere handige spullen voor in huis. Het leuke hieraan? Dat is meestal de prijs! Ook nu weer verkoopt de winkelketen een leuk item, namelijk een draagbare blender!

Leuke health musthave

Heb jij als goede voornemen om fit en gezond het nieuwe jaar door te komen? Dan is deze blender perfect voor jou! Met dit apparaat – dat er ook nog eens super cute uitziet – neem je je eiwitshaker overal mee on the go! Een superhandige gadget als jij ook niet zo'n fan bent van eiwitshakes die je 's ochtends al hebt gemaakt en vervolgens urenlang in je sporttas liggen. Met deze draagbare blender is dat verleden tijd en maak je na iedere training gemakkelijk een verse protein boost voor jezelf!

Natuurlijk kun je de blender ook gewoon thuis gebruiken om je ochtend gezond te beginnen met een smoothie van vers fruit. Of wat dacht je van een ijskoffie in de zomer?

Beeld: Aldi

Draagbare blender

De blender met retrolook is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en rood. Het apparaat is oplaadbaar met een USB-port en heeft hierdoor geen draad. De beker heeft een royale capaciteit van 370 ml, en dus passen er genoeg ingrediënten in om een lekkere eiwitshake van te maken.

De blender is vanaf 24 februari te koop voor een leuk prijsje van 14,99, dus grote kans dat-ie zo is uitverkocht. Dat wordt rennen!

Bron: Man-man | Beeld: Aldi, Adobe Stock