Rick Brandsteder over zijn tijd in afkickkliniek: ‘beste move ooit’

De presentator is weer helemaal back on track.

Na zijn tijd in een afkickkliniek laat Rick Brandsteder van zich horen. Aan RTL Boulevard laat de presentator weten dat hij blij is de keuze gemaakt te hebben om af te kicken en dat hij zich ‘sterker dan ooit’ voelt. Lekker bezig!

Opgenomen

Eerder al plaatste juice queen Yvonne Coldeweijer een filmpje waarop Rick ‘stomdronken’ rondloopt op het vliegveld in Málaga. Eind november werd bekend dat de presentator was opgenomen in een afkickkliniek. Waarom was toen niet precies duidelijk: volgens zijn manager zou Rick aan zichzelf aan het werken zijn. “We hebben af en toe contact met hem en het gaat redelijk goed met hem. Wij zijn heel trots op hem dat hij dit doet. Daar willen we het bij laten”, liet het management toen weten.

Alcoholprobleem

Niet veel later deed ook de moeder van Rick, Yvonne (nee, niet die ene), een boekje open over de reden waarom de presentator in de kliniek zat. “Rick zit daar omdat hij af en toe wat te veel drinkt”, liet zij weten. “Dat gaat soms heel lang goed, dan drinkt hij niets, maar dan gaat hij toch weer tot het gaatje. Daar had hij genoeg van. Hij heeft zelf contact met die kliniek gezocht. Rick zal daar 28 dagen blijven”, aldus Yvonne.

Back on track

Inmiddels heeft Rick van zich laten horen. Het lijkt weer erg goed te gaan met de handsome presentator, want hij heeft bevestigd weer thuis te zijn. “Ik heb mezelf weer helemaal teruggevonden”, vertelt Rick aan RTL Boulevard. De tijd in de afkickkliniek noemt hij de ‘beste move ever’. Wij vinden het maar knap!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws