Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cherry-Ann Person over hoe het ouderschap haar relatie met Roland versterkte

'Ik zie echt dingen in haar die ze van haar vader heeft'

Nederlandse premiere The Little Mermaid

Toen Cherry-Ann Person haar relatie met Roland Kahn een paar jaar geleden wereldkundig maakte, kregen de twee veel vooroordelen voor hun kiezen vanwege hun leeftijdsverschil. Fast forward naar 2024 hebben ze samen dochter Jayla en is hun relatie sterker dan ooit, zo vertelt Cherry-Ann in gesprek met Grazia. “Ik herken Roland enorm in onze dochter, en daardoor ga ik nog meer van hem houden.”

Relatie

Cherry-Ann en Roland leerden elkaar vijf jaar geleden kennen in IZAKAYA in Amsterdam. De twee begonnen met daten en aan het begin van de Covid-pandemie besloten ze hun relatie wereldkundig te maken. Dit deed Cherry-Ann door middel van het delen van een foto van hen samen op Instagram. Iets wat ze heel spannend vond. “Mensen dachten meteen: ze is een golddigger”, deelt Cherry-Ann. Roland is namelijk een succesvol ondernemer, maar Cherry-Ann verdient als Real Estate Investor gewoon haar eigen geld. “Ook hebben we een leeftijdsverschil (35 jaar, red.) dat voor veel mensen niet past. Ik heb destijds een foto van ons samen gedeeld, en dat vond ik heel spannend, aangezien we met best veel vooroordelen te maken kregen. Maar als je je leven moet afstemmen op internettrollen, ga je niet veel voor elkaar krijgen”, vindt Cherry-Ann.

Uiteindelijk maakte het dealen met de vooroordelen haar relatie met Roland veel sterker. “Als ik Roland dan vertelde dat ik weer reacties van een paar trollen had gekregen, stelde hij me altijd gerust. Door gesprekken over die vooroordelen te voeren, trokken we alleen maar meer naar elkaar toe. We dachten: jullie vooroordelen zijn nergens op gebaseerd. En ook: we gaan jullie (de trollen, red) even laten zien dat onze relatie zal werken."

Jayla

Inmiddels hebben Cherry-Ann en Roland inderdaad laten zien dat hun relatie werkt. De twee zijn nog steeds een steady couple en hebben samen dochter Jayla. “Ze is zo mooi. Ik zie echt dingen in haar die ze van haar vader heeft. Dat ik Roland in haar herken, heeft ervoor gezorgd dat ik nog meer van hem ben gaan houden. Als je je partner in je kind ziet, ga je opnieuw dingen over hem ontdekken. Dat maakt dat je met nog meer liefde en respect naar je partner kijkt.”

Het ouderschap gaat de twee dan ook goed af. “Voordat we Jayla kregen, had Roland aangegeven dat hij er niet op zat te wachten om nachtdiensten te ‘draaien.’ Ik wilde hem in de nacht dan ook ontlasten – want ik ben iemand die mijn woord altijd nakomt. Maar Roland doet meer dan ik had verwacht. Als hij Jayla ’s nachts hoort huilen, staat hij daar toch maar weer. Hij had gedacht dat hij het het nu niet meer op zou kunnen brengen, maar nu ze er is, doet hij het wel allemaal.”

Beeld: NL Beeld