Taylor Swift verrast fans met aankondiging nieuw album tijdens Grammy’s

'Een geheim waar ik al twee jaar mee rondloop'

Vannacht werden de Grammy’s uitgereikt. Taylor Swift mocht twee van de felbegeerde beeldjes in ontvangst nemen en had tijdens haar speech een enorme verrassing voor haar fans. De zangeres heeft namelijk een compleet nieuw album aangekondigd!

Midnights

Afgelopen nacht werden de belangrijkste muziekprijzen ter wereld uitgereikt in de Crypto.com Arena in Los Angeles, de Grammy’s. Taylor Swift is één van de grote winnaars van de avond en mocht maar liefst twee beeldjes in ontvangst nemen. De 34-jarige zangeres kreeg een Grammy voor Best Pop Vocal Album voor Midnights, en mocht voor datzelfde album ook de prijs Album of the Year in ontvangst nemen.

Geheim

Tijdens haar speech had Taylor een grote verrassing voor alle Swifties in petto. “Ik wil graag m’n fans bedanken door jullie een geheim te vertellen waar ik al twee jaar mee rondloop”, zei ze. Vervolgens kondigde ze aan dat op 19 april een compleet nieuw album wordt uitgebracht, genaamd The Tortured Poets Department. Te leuk!

Het album is de opvolger van Grammy-winnaar Midnights, dat Taylor in oktober 2022 uitbracht. In de tussentijd konden fans nog wel genieten van heruitgaven van de albums Speak Now en 1989.

Geruchten

Voor de uitreiking van de Grammy’s gingen er al volop geruchten rond onder Swifties dat Taylor een nieuw album zou aankondiging. Echter dacht iedereen dat het om Reputation Taylor’s Version zou gaan, maar niets bleek minder waar! Enne, let’s be honest: een compleet nieuw album is nóg beter. We can’t wait! 

Bron: RTL, NOS, YouTube Recording Academy/GRAMMYs | Beeld: NL Beeld, YouTube Recording Academy/GRAMMYs

Laatste nieuws