Wauw! Beyoncé en Jay-Z kopen duurste huis ooit in Californië

En dan hebben ze ook nog 95 miljoen dollar (!) weten af te dingen.

Beyoncé en Jay-Z kunnen de verhuisdozen inpakken! Het stel heeft namelijk een nieuw stulpje gekocht. En niet zomaar naar een optrekje, nee, de twee hebben de de duurste villa ooit in Californië gekocht. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ. Wauw!

Record

Met de aankoop van hun nieuwe huis zetten Beyoncé en Jay-Z een record op hun naam. Het is namelijk de duurste villa die ooit is gekocht in Californië. De twee hebben maar liefst 200 miljoen dollar (omgerekend zo’n 185 miljoen euro) neergelegd voor dit stulpje. Ka-ching!

Ze kopen het huis van William Bell, een van de grootste kunstverzamelaars van de wereld. Met de aankoop zetten ze dus een nieuw record neer in Cali. Het vorige record stond op 177 miljoen dollar – wat ook al héél veel geld is.

Afdingen

De villa is ontworpen door de Japanse architect Tadao Ando, die eerder ook de villa van Kanye West heeft ontworpen. We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar eigenlijk was het huis nóg duurder. Het muzikale koppel heeft namelijk nog 95 miljoen dollar (!) weten af te dingen. Wat ze voor dit enorme bedrag terugkrijgen? Een bizar huis van maar liefst 30.000 vierkante meter en 8 hectare grond én uitzicht op de stille oceaan. Sounds good! 

Bron: RTL Boulevard, TMZ | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws