Groot verlies voor Nicolette van Dam: ‘Ben heel verdrietig’

'Gisteren hebben we afscheid genomen van m’n alles'

Enorm verdrietig nieuws voor Nicolette van Dam. De presentatrice laat op Instagram weten dat ze afscheid heeft moeten nemen van haar geliefde oma Lily.

Oma Lily

“Gisteren hebben we afscheid genomen van m’n alles… Oma Lily 🙏”, laat Nicolette weten op Instagram. Daarbij deelt de presentatrice een serie liefdevolle kiekjes met haar oma. “Ze heeft het lange tijd heel zwaar gehad. Maar steeds klom ze weer uit het dal, doordat ze gevoed werd door onze liefde. Ze kon niet loslaten. Nu was ze echt op… En hebben we haar moeten laten gaan”, vertelt Nicolette. “Ze heeft een prachtige leeftijd bereikt, is zelfs overgrootmoeder geworden. Zijn daar zo ongelofelijk dankbaar voor. ♥️”

“Lily is uniek. Ze liet bij iedereen een onuitwisbare indruk achter”, vertelt Nicolette over haar oma. “Mijn liefste, met wie ik elke dag belde, verzorgd heb, die zoveel liefde gaf aan ons allemaal, altijd uit onverwachte hoek met de beste adviezen kwam, mijn soulmate. Mijn mentor. Vind het zo moeilijk en ben heel verdrietig. Maar 1 ding weet ik zeker, ik neem al haar levenslessen mee en zal ze doorgeven aan mijn meisjes. Wat gaan we haar missen. 🕯️💫💔”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Grondlegger van relatie

Ook haar partner Bas Smit deelt op Instagram iets over het grote verlies. “Je hebt bijzondere mensen, hele bijzondere mensen en dan heb je Lily. Gisteren hebben we afscheid genomen van dit geweldige & sterke mens, de oma van Nic 😢”, schrijft hij bij een mooie foto van hem en Lily. “Iedereen die haar heeft ontmoet weet waar ik ’t over heb. Altijd heerlijke energie, ondeugend en gevat. Iedereen was direct dol op haar. 💯”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit)

Bovendien was Lily betrokken bij het begin van de relatie tussen Bas en Nicolette. “Kende haar eerder dan dat ik Nic kende en zij was dan ook de grondlegger van onze verkering”, deelt Bas. “Bij onze ontmoeting vertelde ze over haar kleindochter en vertelde ik haar dat ik dan dus met kerst naast haar zou zitten. Gelukt. We hebben zelfs 16 kerstavonden naast elkaar gezeten. 🎄”

“Wat een geluk hebben onze dochters met zo’n 3e oma die altijd van de feestjes was en overal raad op wist. Zo belangrijk voor de familie, ons opperhoofd. Onze oudste dochter is naar haar vernoemd, zo trots op. 🥰 Lily is echt ons alles en zal ze altijd blijven. ❤️❤️❤️” Grazia wenst de hele familie enorm veel sterkte met dit verlies!

Bron: Instagram @nicolettevandam1 en @bassmit | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws