OMG: deze BN’ers doen mee aan de First Dates Valentijnsspecial

Eén van hen zagen we onlangs nog in Echte Meisjes in de Jungle.

Valentijnsdag is right around the corner. Tijd voor rode rozen, bonbons en… een nieuwe editie van First Dates VIPS! Vorig jaar zagen we hoe onder andere Fabiola Volkers en Jeffrey Wammes op zoek gingen naar de liefde. Welke bekende Nederlanders wagen zich dit jaar aan een blind date?

Lesley Versprille en Tamara Elbaz

De Valentijnsspecial van First Dates VIPS belooft weer een groot succes te worden. Dit jaar hebben de makers namelijk niemand minder dan realityster Lesley Versprille voor het programma weten te strikken! En die kennen wij natuurlijk maar al te goed, van programma’s als Ex on the Beach en Echte Meisjes in de Jungle. Daarnaast gaat ook Tamara Elbaz van The Real Housewives of Amsterdam dit keer een poging doen om de ware te vinden. Exciting!

De eerste beelden van hun dates zijn nu al te bekijken. In deze video van RTL Boulevard zien we hoe Lesley en Tamara kennismaken met hun date. Enne, hoewel beide heren beweren dat ze de dames niet herkennen, prikt Lesley daar al snel doorheen…

Andere BN’ers

Maar Lesley en Tamara zijn niet de enige BN’ers die dit jaar door Cupido geraakt hopen te worden. In totaal zijn er maar liefst 6 VIPS die het date-avontuur aandurven. Naast de twee realitysterren nemen ook Miss Nederland Rikkie Kollé, rapper Baas B en beide leden van dj-duo De Vessbroz plaats in het First Dates-restaurant.

Drie afleveringen

De dates van de 6 BN’ers zullen verspreid worden over 3 afleveringen. Op 12 februari bijten Lesley en Rikkie het spits af, gevolgd door Baas B en Tamara op 13 februari. In de derde aflevering, op 14 februari, zal de dubbeldate van dj-duo De Vessbroz te zien zijn.

De First Dates Valentijnsspecials worden om 19.25 uur uitgezonden bij BNNVARA op NPO 3. We can’t wait!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BNNVARA (Annemieke van der Togt)

Laatste nieuws